Welkom home Gibby

Wie heeft haar al zien verschijnen op mijn instagram of zelfs op de blog? Mijn lieftallige en mega schattige mops puppy, Gibby! We hebben haar nu 4 weken en ze is nu exact 5 maand oud. Omdat we haar toch een thuisgevoel wouden geven moesten we wat leuke en nuttige spullen voorzien zodat ze zich thuis voelde.


Op de website plein.nl vond ik een super uitgebreid assortiment. Voor mij was het vooral belangrijk dat ik een mooie mand vond voor haar. Meestal botste ik op heel gewone stoffen manden die niet echt mooi stonden in het interieur. Plein.nl had al meteen een heel breed assortiment en zo vond ik ook deze mand van Curver. De mand bestaat in het beige en blauw/grijs. Wij kozen voor beige omdat dit super mooi past bij de vacht van de hond. De mand leek ons in het begin wat hoog maag zelfs onze kleine Gibby went er enorm snel aan. Het kussen zit overigens los in de mand en kan heel gemakkelijk gewassen worden in het wasmachine. Ik heb dit al 2x gedaan en dit zonder enig probleem!

Naast de mand had Gibby ook iets leuk nodig om mee te spelen. Na lang zoeken botste ik op dit mega schattige konijntje. Het konijntje heeft een lichaam van touw wat goed is voor haar tanden. De rest van het konijn is van een velvet stof gemaakt. In het hoofdje zit een piep speeltje in gewerkt wat Gibby echt geweldig vindt. Momenteel staat het konijntje zelfs aan -19% te koop!

Het laatste belangrijke was een harnas(je). Mopshonden zijn heel kort van adem en daarom raden ze af om ze een halsband om te doen. Wij kozen dan ook voor een heel fijn en eenvoudig instap harnas. Het harnas bestaat in verschillende kleuren en maten. Zo kan jij ook kiezen naar gelang je hond. Zwart leek ons het meest efficiënt aangezien we niet wisten of we een reu of een teefje gingen kopen. Het is uiteindelijk een teefje geworden en ze staat er echt goed mee, niet? Ondertussen hebben we ook een halsband voor haar gekocht maar daar is ze echt geen fan van, we blijven dan ook het harnas gebruiken! Gibby draagt de kleinste maat in het harnas en dit zou normaal heel haar leven lang goed moeten zijn.


Plein.nl heeft echt een heel ruim aanbod. Zo kan je er zelfs naast accessoires, eten kopen. Ze denken niet alleen aan honden maar ook aan allerlei andere dieren. De site heeft een heel gemakkelijke werking en levert enorm snel aan huis. Moest er toch iets niet in orden zijn kan je even bellen met de klantendienst en regelen ze alles op sneltempo. Een echte aanrader voor onze vriendjes!


Ben jij ook zo een honden fan?

xoxo Yana en Gibby