FOOD: Hello Fresh review

Week twee dus tijd voor een nieuwe foodbox. Enkele weken geleden had ik een Hello Fresh Quick en Easy box besteld en heb ik er een weekje van gegeten met Thomas en onze ouders. Het was de eerste week in ons nieuwe huis dus dit was ideaal om mee te starten. Benieuwd wat ik ervan vond? Enjoy!


Wat echt absoluut het grote pluspunt is bij Hello Fresh is dat ze je box zelfs op zondag leveren. Zo maakt het niet uit hoelaat je maandag thuis bent, er is altijd eten in huid. Bij andere boxen moesten we hier altijd op wachten waardoor we maandag zelf altijd maar heel laat eten hadden. Dus zondag ochtend rond 10u stond Hello Fresh voor de deur met onze box.

Er zaten 3 verschillende gerechten in de box waaronder een vis, vlees en veggie gerecht. Deze combinatie vind ik echt ideaal. Waaronder perelcouscous in tomatensaus, Japanse noedelsoep met kipfilet en snelle groene curry met witvis. Je ziet hierboven en hieronder de foto's van het laatste gerecht. De andere gerechten waren uitgebreid om mijn instagram stories te volgen.

Hello Fresh heeft 4 verschillende boxen waaronder de Family box, Veggie box, Original box en Quick en Easy box. Voor deze laatste koos ik omdat hij er het recentst is bijgekomen. De box bevat 3 maaltijden voor 1 tot 6 personen. Alle maaltijden zitten apart verpakt in een kartonnenverpakking (die je best niet in de koelkast steekt!) zodat je perfect weet wat bij welk gerecht hoort. Het grote voordeel aan deze box is vooral dat alle gerechten binnen de 20-25 minuten klaar zijn wat echt top is! Wie wat meer tijd heeft en ook van variatie houdt, kan ook voor de original box gaan.

Onze curry zag er in ieder geval echt super uit. Ik vind het vooral leuk dat er invloeden zijn van verschillende landen en ik zo veel kan uittesten. Ik ben geen gemakkelijke eten maar zo leer ik wel van alles eten en dat vind ik een groot pluspunt. De curry was echt overheerlijk en gaan we zeker nog een sopnieuw maken! Je kan het recept hier terugvinden. Daar vind je ook alle andere recepten terug zodat je zelf thuis eens kan experimenteren! De Hello Fresh box krijgt van mij een 8/10.


Jou eigen Hello Fresh box kan je hier bestellen.

xoxo Yana