BEAUTY: Eucerin zonnebescherming

De komende maanden zal je hier sowieso wel wat lezen over zonnebescherming. Iedereen weet wel da tik een UV freak ben. Vroeger stond ik er niet bij stil en lag ik uren onder de zonnebank (bij wijze van spreken). Nu besef ik gelukkig dat een bleke huid ook mooi is en dat je huid vooral veel bescherming nodig heeft. Het welbekende merk Eucerin heeft een heel uitgebreid gamma aan zonnebeschermingproducten die worden verkocht bij NewPharma en ik wil jou er alles over vertellen. Enjoy!

De standaard lichaams en gezichts zonnecrème bestaan nog steeds. Deze zijn nog altijd heel voor de hand liggen net als een basic body lotion. Ze doen hun werk en je weet perfect hoe je ze moet smeren. De lichaams variant bestaat in SPF 30 en SPF 50. Zo kan je zelf kiezen welke bescherming je nodig hebt aan de hand van je huidtype en de locatie waar je bent. De gezichts variant bestaat enkel in SPF 50. Het is echt belangrijk om je gezicht zo goed mogelijk te bescherming tegen de zon want je kan hier lelijke vlekken aan overhouden. De crèmes zijn geschikt voor elk hyddtype wat wel erg leuk is. Vroeger waren deze beschemers erg dik van textuur en alleen geschikt voor mensen met een normale tot droge huid. Nu kan ook iemand met een vette huid er gebruik van maken.


De lichaamsverzorging shop je hier.

De gezichtsverzorging shop je hier.


Naast de gekende zonnebescherming heeft Eucerin ook 2 andere varianten. Een spray en spray mist. Deze twee bestaan ook in SPF 30 en SPF 50 waardoor je weer kan kiezen maar nu heeft elke spray zijn eigen doel. De gewone spray is ideaal voor sporters. Het is gemakkelijk op te sprayen en kan je zelfs gebruiken op behaarde zones. Zo is het bijvoorbeeld ideaal voor de armen en benen van mannen. Er blijven geen resten achter tussen de haartjes en het product verdeelt zich meteen over je huid. De spray mist is dan weer geschikt voor moeilijk bereikbare delen van je huid zoals je rug of bikinilijn. Deze zijn allebei geschikt voor een normale tot vette huid en hebben een droge finish.


De spray mist shop je hier.

De spray shop je hier.

Ook na het zonnen is er nood aan bescherming en daarom heb je een goede aftersun nodig. Ook hier heeft Eucerin aan gdeacht met hun After sun crème-gel. Deze crème heeft verkoelt en kalmeert de huid die gevoelig is geworden door blootstelling aan de zon. Het gaat zelfs helpen als je lichtjes verbrand bent om dit verkoelend te laten aanvoelen al raad ik wel aan om meteen naar de dokter te gaan bij brandwonden. Ik heb het zelf een keertje meegemaakt en het is geen lachertje! :-)


De aftersun shop je hier.

Wat echt een plus is van dit gamma is dat het ideaal is voor alle leeftijden en Eucerin aan elk huidtype heeft gedacht. Zo kan je altijd je perfect match vinden. Ik heb alle producten gelukt en je zal zien dat ze allemaal tussen de 11-14 euro zitten ongeveer wat een heel betaalbare prijs is voor een goede zonnebescherming. Trouwens!! Van 29/05 tot 30/06 geeft NewPharma 1 After Sun Lotion van 150ml gratis bij aankoop van 1 Eucerin Sun product. Als dat niet de moeite is!


Bescherm jij je huid goed tegen de zon?


xoxo Yana