BEAUTY: Decléor Hydra Floral Everfresh

De zomer komt eraan dus voor mij is het tijd voor nieuwe producten. Onlangs testte ik voor jullie de lijn van Uriage om blauw licht tegen te gaan. Nu ga wil ik iet anders tegengaan, lichtvervuiling! Decléor is van het huis L'Oréal en staat erg bekend om zijn kwalitatieve verzorgingsproducten en ik was er heel benieuwd naar. Voordat ik in he testen vlieg wil ik jullie vertellen wat dit met mijn huid zou moeten doen. Enjoy! 

Het gamma bestaat uit een olie serum, een (dag)crème en oogcrème. De bedoeling is dat je eerst het serum aanbrengt, vervolgens de oogcrème rond je ogen en nadien de dagcrème op heel je gezicht. Dit gamma remt 78% af van de lichtvervuiling voor een gehydrateerde, stralende en frisse huid. Het viel me al meteen op dat 78% een raar getal was en hierdoor krijg ik een soort vertrouwen in het merk en wekken ze de indruk dat ze het echt grondig hebben onderzocht. Daardoor krijg ik meer verwachtingen en heb ik er vooral zin in om het te testenHet olie serum gebruik je best voor de crème. Dit zorgt ervoor dat de crème dieper je huid in gaat dringen. De olie zelf bestaat uit 6 essentiële oliën waaronder zoete sinaasappel, sandelhout, salie, jeneverbes, petitgrain en neroli. Al deze ingrediënten zijn zorgvuldig gekozen om iets te verhelpen of tegen te gaan zo is zoete sinaasappel ontstekingswerkend en is neroli hydraterend. Je hoeft maar 3 druppels in je hand te druppen en goed warm te wrijven. Er wordt aangeraden om eerst aan de olie te ruiken en dan rondom je neus, voorhoofd en nek te masseren. Zo ervaar je een volledige beleving.


Na het olie serum is het tijd voor de crème. De crème heeft een lichte textuur, dit staat op de verpakking maar merk je ook meteen als je je vinger erin dopt. Het beloofd je huid niet vettig te maken en niet te laten glanzen waardoor het perfect is voor een vetter huidtype. De crème gaat je huid er frisser doen uitzien en gladder laten aanvoelen. Uit een gebruikerstest is ook gebleken dat 8 op de 10 vrouwen hierdoor een gezondere en stralende huis kregen. Deze crème gebruik je best 's ochtends na het serum. 's Avonds kan deze zeker ook gebruikt worden maar zelf raad ik een iets intensievere crème aan voor 's avonds. 

Last but not least is de oogcrème. Ik benadruk het elke keer opnieuw maar oogcrème is zo belangrijk. De huid rondom je ogen is helemaal anders dan die op je wangen of voorhoofd bijvoorbeeld, waardoor dit een specifieke verzorging nodig heeft. Deze crème is een gel dit je ogen gaat hydrateren en zo je wallen deels gaat wegwerken. Uiteraard is de nodige rust nog altijd aangewezen want zonder rust blijven er wallen. Dit is gewoon een duwtje in de rug. Ik kan al niet wachten om het resultaat te zien!

Kende jij Decléor al?

xoxo Yana