My Marie's Corner eyecatcher

Cosy en trendy, dat zijn de twee eerste woorden die in mij naar boven komen wanneer ik denk aan interieur. Jullie zagen al kleine stukjes voorbij komen op Instagram en op de blog en waarschijnlijk hebben jullie wel door dat we voor een vrij modern/strak interieur hebben gekozen. Om dit toch wat kleur te geven zochten we naar een eyecatcher. Deze vonden we bij Marie’s Corner. Benieuwd?

We kozen voor de appleton in het fel fel fel rood. Zelf noem ik het Ferari-rood. We kozen voor de kleur rood omdat we echt nood hadden aan iets opvallends in een mooie kleur. We probeerden ook de kleur rood door te trekken in de rest van ons interieur. Zo kom je het tegen in de keuken, eetkamer, buiten, wc’s, .. overal!

De appleton is een heel elegant model. Marie’s corner staat bekend om de Baker maar ik wou eens iets anders. Vandaar mijn keuze voor het ander model. Velours is momenteel de stof der stoffen en dat weet ook Marie’s Corner. Ze hebben een heel ruim aanbod aan soorten en kleuren stoffen. Het duurde daarom ook een eeuwigheid tot dat we een definitieve keuze hadden gemaakt. Je ziet de sofa’s meestal in het stof maar je kan ze ook verkrijgen in het leder.

Bij Marie’s Corner wordt alles op bestelling en meestal zelfs met de hand gemaakt. De levertijd is ongeveer 10 weken wat sneller is dan bij de meeste meubelwinkels. Naast de stof kan je trouwens ook de kleur van het onderstel kiezen. Zelf koos ik voor de donkerste kleur, donker bruin/zwart. Ik koos deze kleur omdat ik een mooi contract wou met de stof.

Aangezien alles zorgvuldig gemaakt wordt en van goede kwaliteit is hangt er uiteraard ook een prijskaartje aan vast. Ze zeggen toch altijd: prijs kwaliteit? Wel eerlijk waar, het is ook zo in het geval van Marie’s Corner. Ik heb nog nooit zo comfortabel in een sofa gezeten!! Marie’s corner is in verschillende meubelwinkels te verkrijgen. Je kan alle filialen HIER terugvinden.

Zou jij ook voor een rode eyecatcher durven gaan?

Xoxo Yana