FOOD: De wijnbox

Een drankje is altijd lekker en kan altijd smaken toch? Nu wijn is niet echt mijn specialiteit en ik heb nooit een idee welke wijn echt goed is en daarom zocht ik voor een goed alternatief. De wijnbox is een box die je 6 wijnen toestuurt die ze speciaal voor jou selecteren. Ik mocht zo een box ontvangen en vertel je er graag alles over. Enjoy!


De wijnbox heeft als motto 'ontkurk gezelligheid' en dit kan je zelf bepalen. Voor je de box online besteld moet je eerst kiezen wel type wijnliefhebber je bent. Ben je een fijnproever, genieter of avonturier? Iedereen krijgt zijn aangepaste box. Aan de hand van je keuze kan je de box laten leveren aan je deur, op het werk of voor iemand anders zijn deur.

Als je geen wijnkenner bent, laat je je wijnen gewon kiezen door De Wijnbox zelf. Als je toch een kenner bent, kan je zelf de wijnen selecteren. De wijnbox laat je ook individueel een fles kiezen zodat je volledig vrij bent in je keuze. Wat vooral heel leuk is, is dat De Wijnbox je exclusieve wijnen aanbiedt van kleine wijnboeren.


Mijn mening

Ik vind de wijnbox echt super handig. Ik woon nu sinds een mand samen met Thomas en vaak hebben we gewoon te tijd niet om dingen in huis te halen en daarom verkiezen we weleens boxen. Maaltijdboxen hebben we al uitgetest maar de wijnbox kende ik nog niet. Nu heeft dat echt een wereld voor me geopend. Zalig om zo een unieke fles te kunnen ontkurken bij he thuis en nog gemakkelijker dat ze voor je deur is geleverd!


Ben jij ook een wijnliefhebber?

xoxo Yana