BEAUTY: Nivea detox maskers

Tegenwoordig draait alles om detoxen en reinigen. Ook ik heb er al verschillende dingen over geschreven. Het aantal producten dat uit komt met om je huid te detoxen is eindeloos. Ook Nivea springt op de trein, zij komen met urban detox maskers. Een van de maskers bestond al maar nu hebben ze hun lijn uitgebreid met 2 nieuwe varianten. Benieuwd?

Het gekende groene masker zuivert je huid. Bij detox is het de bedoeling dat vuil en onzuiverheden uit je huid/lichaam verdwijnen. Met dit masker probeer Nivea je huid te zuiveren. In het masker zit een lichte scrub waardoor je je huid gaat stimuleren en dit extra helpt om te zuiveren.

Nu kwam Nivea met twee nieuwe maskers die je elk maar 1 minuut moet ophouden. 1 om de poriën te verfijnen en 1 om te hydrateren. Afhankelijk van wat jou huid nodig heeft kies je het masker. Lixen is niet echt aangeraden want de maskers zijn best lopend. (Dit doe je best met klei maskers.) Je kan wel de ene dag het ene masker gebruiken en de andere dag het andere masker. Van dag tot dag kan je dit bekijken.

Het masker dat poriën verfijnd gaat in aanraking met water licht opwarmen en je poriën openzetten. Hierdoor gaat de reiniging van je huid veel intensiever gebeuren. Je kan het masker best op een licht vochtige huid inmasseren en nadien 1 minuut laten inwerken. Na het inwerken kan je het masker afspoelen met water.

Het hydraterend masker ga je aanbrengen op een droge maar vooral gereinigde huid. Je moet het niet inmasseren maar vooral een goede laag aanbrengen. Dit laat je ook 1 minuut inwerken in je gezicht en nadien ook afspoelen met lauw water.

Mijn mening

Ik ben geen fan van maskers die super lange uren op je gezicht moeten zitten. Daarom zijn deze maskers die maar 1 minuut moeten inwerken echt ideaal voor mij. Ik vind het vooral heel leuk dat ik na elke keer detoxen een effect merk en dit voor maar €6,99 per masker. Ik gebruik na het masker nog een intensieve nachtcrème (want ik breng het masker 's avonds aan) en dan kruip ik rustig in mijn bed. Conclusie, ik ben fan!


Ben jij ook zo een fan van de typische Nivea geur?

xoxo Yana