BEAUTY: Sampar must haves

Een tijdje geleden ontving ik enkele producten van Sampar. Wie mij kent weet dat ik altijd nieuwsgierig ben naar nieuwe producten dus deze moest ik meteen uittesten. Dag - en oogcrème aan de kant en nu de Sampar crème gebruiken. Ondertussen zijn we al 3 weken verder en is het tijd om mijn mening te delen met jullie. Enjoy!

Sampar heeft een van de mooiste verpakkingen. Het Franse merk staat ervoor gekend om kwaliteit te bieden en een mooi design te hebben. De oogcrème 'l'impossible contour des yeux' bestaat 45% uit concentraat. Je huid rond de ogen is helemaal anders dan de huid op de rest aan je gezicht daarom is het belangrijk dat je een oogcrème gebruikt. De crème heeft niet meteen een effect gehad op mijn ogen maar het gaf wel een heel gehydrateerd gevoel. De crème beloofd rimpels te verminderen in twee maand.


Het glamour shot spreekt al voor zicht. Het is een transparante foundation die ervoor zorgt dat je huid er stralend uit ziet. En zogezegd, zo gedaan. Het shot is een crème dat je op je gezicht smeert na je dagcrème en je poriën opvult. Het geeft een natuurlijke glow waardoor je huid echt gaat stralen. Het is ook geschikt voor alle skintypes en kleuren wat het extra gemakkelijk maakt. Ik ben er alvast een enorme fan van als basis voor een minimum make-up dag!


Naast het gewone glamour shot is er ook een glamour shot yeux bij. Dit glamour shot voor de ogen doet hetzelfde als het gewone glamour shot waardoor je zwarte kringen en rimpels meteen verdwijnen. Zogezegd, zo gedaan. Het zorgt er echt voor dat de lijntjes onder je ogen helemaal verdwijnen. Het glamour eye shot gaat als een soort concealer werken waardoor het de lijntjes echt volledig opvult. Ook zorgt het ervoor dat de donkere cirkels grotendeels verdwijnen ook al heeft het geen pigment. Een klein wondermiddel eigenlijk! :-)

Last but not least is de mine d'or. Dit is een getinte verzorgingscrème die je huid een extra glans geeft. Het zorgt ervoor dat je huidkleur extra vooruit komt en er zeker niet moe uit ziet. Dag na dag gaat dit meer en meer resultaat geven waardoor je het echt ziet evolueren. In combinatie met het glamour shot heb je echt een stralende huid.

Mijn mening

Sampar heeft me enorm verrast. Ik had er nog nooit van gehoord en al helemaal niet van dit soort producten. Het heeft een heel andere werking dan de doorsnee dag- of oogcrèmes. Al deze crèmes hebben als doel je meer te laten stralen en vooral je huid een extra boost te geven. Mijn favoriete product van heel de lijn is het glamour shot. Dit doet echt wat hij beloofd en nog meer vind ik persoonlijk. Alle Sampar producten zijn verkrijgbaar op hun site. Deze producten kosten overigens allemaal tussen de €29 en €40.


Had jij al eens van Sampar gehoord?


xoxo Yana