Emma matras laat me wegdromen

Exact 9 dagen vandaag sinds wij in ons huis zijn ingetrokken. Dringend tijd om jullie up to date te houden. We zijn nog steeds druk bezig met werken en we zijn er nog lang niet maar het begint toch al een echte 'thuis' te worden. Het belangrijkste voor mij was ongetwijfeld het bed en de zetel. Zonder deze twee, wou ik er niet in. Dankzij Emma Matras heb ik twee splinternieuwe matrassen waar ik super benieuwd naar was. Na een dikke week erop te slapen is het tijd voor een review, toch?

Het leuke aan de matras is dat je hem gewoon online kan bestellen via https://www.emma-matras.be . De matras wordt dan in een grootte maar vooral zware doos bij je thuis geleverd. De matras zit vacuümverpakt in de doos waardoor de doos int al te groot is. Naast matrassen kan je bij Emma Matras ook donsdekens, toppers, kussens, ... bestellen. Alles om goed naar dromenland te gaan. Zelf kocht ik ook een matrasbeschermer, deze beschermer is waterdicht, ventilerend, prebiotisch en antibacterieel. Alles wat ervoor zorgt dat jou matras een langere levensduur krijgt!

Wanneer je de doos opent vind je meteen een instructieboekje. Al staan er niet super veel instructies in want alles spreekt voor zich. Er staat wel veel informatie in, zodat jij weet wat de matras voor jou zal betekenen. Ook zit er een klein mesje in. Met dit mesje kan je de vacuüm verpakking rondom je matras wegsnijden.


De Emma matras is geen harde of zachte matras, deze zit er net tussenin. De matras past zich helemaal aan, aan jou lichaam waardoor je echt super comfortabel ligt. Dit komt door de combinatie van een drukverlagende Aircogel laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim.


De matras is opgebouwd uit vijf lagen. De onderste laag is stijlvol en ademend, de donkergrijze zijkant van de matrashoes zorgt voor een goede ventilatie. Wat vooral gemakkelijk is, is dat er een anti-slipvlakken zijn bevestigd van onder aan de matras waardoor die op elk ondervlak blijft liggen.


De laag daarboven is een ondersteunende basis. Deze basis is gemaakt van koudschuim en zorgt voor de ondersteuning van je rug en lichaam. Je rug blijft in een natuurlijke positie liggen, hoe je ook slaapt. Hierdoor is de matras geschikt voor iedereen en daarom is hij in 2017 ook verkozen door beste matras door testaankoop.


Dan heb je nog een laag die druk verlagend en lichaamsvolgend is en een ademende en puntelastische laag. Deze lagen zorgen voor een verdeling van je gewicht waardoor je altijd goed ligt.

Wanneer je de matras koopt krijg je 100 nachten de tijd om deze uit te testen! Moest de matras je dan niet bevallen kan je deze gewoon helemaal kosteloos terugsturen. Als je dan toch besluit om de matras te houden, krijg je van Emma zelfs 10 jaar garantie!

Mijn mening

Zelf ben ik echt een méga fan van de matras. Voorheen had ik altijd een hardere matras omdat ze mij in iedere winkel opnieuw hadden aangeraden dat dat beter zou zijn voor mijn rug. Ik heb vaak last van mijn rug dus een matras is erg belangrijk voor mij. De Emma matras helpt me echt om mijn rugpijn te doen vergeten. Zelf op moeilijke momenten, rust ik enorm goed op de matras en lijkt het alsof mijn rugpijn veel minder is. Ik ben ook niet meer opgestaan met nekpijn, wat echt uitzonderlijk is bij mij. De Emma matras krijgt van mij een 9,5/10 want ik ben er echt super tevreden over!

xoxo Yana