BEAUTY: Kerastase - Detox your hair

Het weer is verschrikkelijk, de ene dag is het warm en de andere weer ijskoud. Niet alleen mijn lichaam merkt dat maar ook mijn haar. Ik krijg schilfertjes van het te droge weer en vettig haar van het te zonnige weer. Om mijn haar een extra boost te geven ben ik vandaag begonnen met een detox kuur van Kérastase. Benieuwd wat dit met mijn haar gaat doen?Detox laat je lichaam ontgiften en dat kan dus ook met je haar! Net zoals onze huid is ons haar blootgesteld aan vervuiling uit onze omgeving. Wat gebeurt er dan met je haar? Het wordt droog, je hoofdhuid wordt gevoelig, je krijgt roos,... noem maar op! Om dit allemaal te voorkomen kwam het professionele kappersmerk Kérastase Paris met een vernieuwd gamma van hun reeds bestaande lijn 'Spécifique'.


Het gamma bestaat uit 2 producten, een shampoo en een kuur. De kuur bestaat uit 12 ampullen die je 3 keer per week op je hoofdhuid moet aanbrengen. Na het wassen van je haar. De bedoeling is dat je je haar grondig wast met de detox shampoo en nadien kan je eventueel nog een masker gebruiken dat je in je hoofdhuid masseert. Dit hoeft uiteraard niet maar een massage van je hoofdhuid is wel aan te raden want dan gaan je poriën ontspannen en openzetten. Wanneer je haar handdoekdroog is, moet je een van de ampullen aanbrengen. Deze kuur verdeel je over heel je hoofdhuid en niet over je haar. Het is echt bedoelt dat de kuur je hoofdhuid gaat detoxen tegen uitdroging, gevoeligheid en vervuiling van buitenaf. De kuur heeft net de juiste hoeveelheid voor een maand.

Mijn mening

Een mening kan ik voorlopig nog niet uitspreken want ik ben net met de kuur begonnen. Toch wou ik jullie er al over vertellen zodat jullie weten waar ik mee bezig ben. Ik krijg vaak de vraag hoe ik alles test, wel goed op voorhand beginnen en zo komt alles tot een goed einde! Ik ben er wel van overtuigd dat het mijn hoofhuid god zal doen want de producten voelen super verkoelend aan. Laat ons hopen dat mijn hoofdhuid na een maand rust heeft gevonden en ik een jaartje zonder roos rondloop, toch?

Heb jij al eens een kerastase product getest?

xoxo Yana