BEAUTY: Artdeco - Claudia Schiffer

Een tijdje geleden stelde ik jullie de Artdeco lijn van Claudia Schiffer voor. De lijn was zo populair dat ze besloten nog eens de handen in elkaar te slagen en zo kwamen ze met een nieuwe lijn De vorige lijn had veel basis producten maar deze lijn gaat net een tikkeltje verder. Benieuwd?

1. Liquid eye liner

Een van de mooiste toevoegingen is de liquid eye liner. Deze heeft een super luxueuze gouden verpakking. De liner komt in twee kleuren, namelijk black cab en expresso. De black cab is een super intense zwarte kleur en de expresso is een bruine kleur die eye linder meer alledaags maakt. Een zwart lijntje is altijd opvallend maar een bruin lijntje valt net iets minder op en komt natuurlijker over. De eyeliners zijn super gepigmenteerd en kan je in een veeg mooi opbrengen.


Liquid eyelinder - € 17,95

2. Cream lipstick

De lipsticks waren al aanwezig in het gamma maar nu zijn er tal van kleuren bij gekomen. Het design is nog steeds mega exclusief. Een gouden verpakking met bovenaan een wolkje en op de lipstick staan allemaal druppeltjes. Dit maakt het echt helemaal af. De lipsticks hebben een glanzede finish en voelen heel hydraterend aan. De pigmentatie blijft overigens suuuuper lang zitten maar na het eten moet je hem wel heel even heraanbrengen.

Cream lipstick - €17,95

3. (Invisible) Lip liner

Naast lipstick is er ook lipliner toegevoegd aan het gamma. Zowel een invisible lip linder als een lipliner in een nude kleur; praline. De invisible of doorzichtige lipliner is handen om moeilijkere lipstick mooi aan te brengen. Zo moet je niet bang zijn om buiten de lijntjes te kleuren. De nude kleur praline past bij vele lipsticks waardoor je deze kan combineren met bijna alle kleuren die in het gamma aanwezig zijn en hoef je niet voor elke lipstick een andere lipliner te kopen.

(Invisible) lip linder - €10,95

4. Lip gloss

Naast lipstick kwam Claudia Schiffer nu ook met lip gloss. Lip gloss is een enorme trend momenteel, vooral de glossy finish is helemaal trendy nu en dat is Claudia Schiffer niet ontgaan. Ze kwamen met 3 rozige tinten die je bij alles kan combineren. De lipgloss heeft een flossy finish en blijft lang zitten. De textuur is een beetje plakkerig maar voelt wel heel hydraterend aan alsof je lippenbalsen om hebt.

Lip Gloss- €14,95

5. Nail polish

Naast make-up is er altijd een nagellak te vinden in de collectie. Voor deze collectie kwamen ze met twee frisse kleurtjes voor de zomer. Zo zijn de kleuren van deze collectie Dreamy en Peaches. De namen alleen al doen ons helemaal weg dromen van een mooie manicure, toch? :-)

Nail polish - € 10,95

6. Quad eye shadow

Het meest opvallen product van deze lijn is ongetwijfeld de quad eye shadow in het blauw! De quad heeft de toepasselijke naam 'Denim' gekregen. De vijf kleuren zijn een perfecte combinatie voor een gedurfde eye look. Blond haar en blauwe ogen? Dan is dit perfect voor je! Zelf heb ik donkerbruin haar en groene ogen waardoor ik niet meteen te springen sta om blauwe oogschaduw te dragen. Wel heb ik de pigmentatie uitgetest en die is top! Je kan ze echt opbouwen en de lichtblauwe keur zelfs in je inner corner gebruiken. De twee rechtse kleuren hebben een zachte glitter en de linkse kleuren hebben een matte finish.

Quad eye shadow - €29,50

7. Super long lash mascara

Vorige keer kwam Claudia met een mascara die voor volume zorgde. Deze keer ging ze voor een verlenging van de wimpers. Met de super long lash mascara's kan je met een swipe je wimpers enorm verlengen. Er zitten geen klonters in de mascara en is heel zwart gepigmenteerd. Je krijgt meteen een cat eye look. Bovendien zit er vitamine E in de mascara waardoor het je wimpers eveneens verzorgd!


Super long lash mascara - €17,95

Mijn mening

Vorige collectie vond ik al geweldig. Deze collectie is een super mooie toevoeging aan de vorige collectie. Hiermee zijn ze een stapje verder gegaan en gaan zin in op trends en kwamen ze men heel specifieke producten. Een blauwe ogoschaduw, bruine eyeliner, doorschijnende liplinder. De collectie is echt iets voor iedereen die net iets verder durft te gaan maar er blijven nog steeds basis producten in zitten die voor iedereen gemaakt zijn. De kwaliteit van alle producten blijft nog steeds top. Ik ben al jaren een Artdeco fan en deze collectie doet er nog een schepje bij. De collectie is momenteel te koop via de website www.claudiaschiffermakeup.com of via de Artdeco verkooppunten.

Durf jij weleens over the top te gaan met make-up?

xoxo Yana