BEAUTY: Nivea verstevigende body crème

Laten we eerlijk zijn, nu dat de zomer eraan komt kunnen we allemaal wat versteviging gebruiken, toch? Dankzij de winter heb ik weer dat extra laagje opgebouwd en dat laagje was enorm handig tijdens de koude dagen maar nu het warmer wordt mag dat allemaal weer wat strakker gaan zitten. Sporten helpt hier zeker voor maar Nivea geeft toch graag een extra duwtje in de rug met hun Q10 verstevigings gamma. Benieuwd?

De bekende verstevigende body lotion heeft nu een nieuwe formule gekregen waardoor er zichtbaar resultaat is binnen de 10 dagen. Om eerlijk te zijn kan ik dit niet verzekeren. Nu dat ik wat meer sport kan het ook daar van zijn maar alles zit toch wel wat steviger dus de verstevigende body lotion zal er wel voor iets tussen zitten.


De nieuwe formule bevat Co-Enzym Q10 en Vitamine C, deze zorgen ervoor dat de huid elastischer wordt en zichtbaar verstevigd.


Nu kwam Nivea ook met een Verstevigende body lotion met menthol. Deze is speciaal ontwikkeld om zware benen te verlichten. Tijdens drukke momenten heb ik er zelf vaak last van, het is iets wat echt in de familie zit bij ons. Het lijkt dan wel of ik een marathon heb gelopen terwijl ik de dag ervoor nauwelijks iets gedaan heb bijvoorbeeld. De pijn dit dan vooral in de kuiten en voeten. Om dit te verlichten kwam Nivea met de Fresh Effect Q10 verstevigende body lotion met menthol. De verfrissende menthol geeft je benen enorm ontspannen gevoel.


Deze body lotion breng je aan met een licht drukkende masserende beweging. Je draait best rondjes om je bloedsomloop te stimuleren waardoor het zware gevoel uit je benen gaat verdwijnen. (Of nog beter, laat iemand je masseren :-).)

Mijn mening

De vorige formule van de Q10 body lotion had ik al eens getest maar ik ben niet echt een volhouder dus de fles is toen nooit op geraakt waardoor ik nooit echt extreem veel effect heb gezien. In combinatie met sporten en deze nieuwe formule zie ik wel al enig resultaat, wat echt super fijn is. Ik gebruik het nu 14 dagen en na 10 dagen zou het resultaat zichtbaar moeten zijn dus de crème zit er ongetwijfeld tussen voor iets. Ook wat mijn zware benen gevoel betreft is de fresh effect echt zaaaaalig! De menthol formule in mijn benen masseren doet echt enorm deugt, doet me een beetje denken aan de Vicks die ik vroeger op mijn borstkas smeerde toen ik verkouden was. Dit zalige verfrissende gevoel heb ik nu op mijn benen. Beide producten komen op €7,89 en zijn verkrijgbaar bij Di, Kruidvat of op de webshop van Nivea!

Ben jij ook zo een fan van de typische Nivea geur?

xoxo Yana