BEAUTY: Kruidvat - Skin Science

Kruidvat wordt steeds meer bekend om zijn huidverzorgingslijnen. Ze komen steeds met verrassende producten zoals het bijvoorbeeld wimper serum. Nu kwam Kruidvat met een nieuwe lijn en nieuwe innovatieve producten! De Skin Science lijn staat voor daily defence en is daarom ontwikkeld om de huid te beschermen tegen schadelijke gevolgen van milieu-invloeden. De lijn bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, gezichtsmist en kleimasker en daar was ik heel benieuwd naar. Enjoy!

Dag- en nachtcrème zijn absoluut een must in elke verzorginglijn. Alles begint bij de basis. De dagcrème bevat SPF20, waar ik enome fan van ben. Zeker nu de zon er toch door komt, is het echt belangrijk om je huis te beschermen! Verder gaat de dagcrème de weerstand van de huid versterken door de Pollution Technology.

De nachtcrème gaat dan weer andersom. Het gaat de weerstand van je huid niet versterken maar gaat net de slechte invloeden die op je huid tevoorschijn zijn gekomen, herstellen. Zo vormen deze dag- en nachtcrème een perfecte balans voor je huid.

Naast de basisverzorging zit er ook een masker in deze verzorgingslijn, het Intense Purigying Clay Mask. Ook dit masker gaat je huid reinigen van invloeden van buitenaf. Heel de lijn is hier enorm op geïnspireerd en vandaar ook dat de lijn is doorgetrokken in het masker.

Het masker warmt lichtjes op waardoor de poriën open gaan zetten. Zo kan het masker een diepgaande werking leveren. De warmte voel je niet op je gezicht dus ver masker voelt eigenlijk heel aangenaam aan. Het leukste vind ik, dat het masker is verpakt in aparte potjes. De verpakking bevat 4 potjes wat goed is voor 4 maskers. Elk potje heeft net de ideale hoeveelheid waardoor je zeker niet te overvloedig smeert want dat is ook nergens voor nodig. Handig handig handig!!

Naast de crèmes en het masker is er nog één product wat volgens mij helemaal nieuw is op de markt (al zag ik dat er nu nog merken mee komen). Voor het laatste product in deze lijn kwam Kruidvat met een face mist met blue light protection technology. Deze facemist spray je op voordat je je make-up gaat aanbrengen en het gaat je huid beschermen tegen veroudering die ontstaan is door blauw licht. Blauw licht komt van je gsm, laptop, tv,... Wetenschappelijk is het nog niet bewezen dat dit licht snor veel schade aanbrengt aan je huid maar wat wel zeker is, is dat er veel stress ontstaat door deze toestellen waardoor je huid sneller gaat verouderen. De spray zorgt er voor dat je huid ontspannen en gehydrateerd aanvoelt.

Mijn mening

Als iemand me om goedkopere maar vooral goede huidverzorging vraagt, zeg ik meestal om

bij Kruidvat te gaan kijken. Ook deze producten kosten elk €5,49 per stuk en zijn erg goed voor de huid. De prijs kwaliteit verhouding zit zo enorm goed. Deze productjes zijn nu verkrijgbaar in alle Kruidvat filialen en online via www.kruidvat.be.

Heb jij al eens huidverzorgings producten van Kruidvat getest?

xoxo Yana