BEAUTY: 4711 Remix Cologne

Als ik aan cologne denk, denk ik meteen aan oma's die vroeger de 4711 cologne gebruikten en waarschijnlijk nu nog. Er zijn ook vaak mannen die de geur gebruiken want hij had een vrij unisex geur. Alleen zijn er weinig jonge mensen die naar de cologne gebruiken omdat hij een heel sterkte en vooral iets oudere geur heeft. Nu kwam het bedrijf achter 4711 met een 4711 Remix Cologne. Iets frisser, fruitiger en vooral jonger wat ik dus absoluut wou testen!


De 4711 Remix staat voor een verfrissende, fruitige en lichte geur. Wat je meteen opmerkt is citroen, sinaasappel, lavendel, rozemarijn en bergamot. Daarnaast zit er ook nerolie en petitgrain is deze cologne. De geur heeft een eigen karakter maar is vooral heel draagbaar en klassiek zodat iedereen zich erin kan vinden in het jaar 2018.

Topnoten: bergamot, citroen, thee Hartnoten: neroli, bittere sinaasappel, gentiaan Basisnoten: cederolie, kajsmierhout, muskus

Mijn mening

Ik weet vrij zeker dat meerdere meisjes van mijn leeftijd het er mee eens zijn als ik zeg dat de vorige 4711 een echte oudere geur is die niet echt bij de jonge vrouw van nu past. De 4711 Remix Cologne daarentegen is suuuper fris en fruitig. Eigenlijk echt een geur die perfect is voor deze winter. De sinaasappel zien we meer en meer terugkomen in producten dit jaar en zo trekt ook 4711 de lijn verder. De geur kan perfect gedragen worden overdag als 's avonds. De frisse geur doet je al meteen verlangen naar de zomer.


Je kan de cologne vinden bij Di voor €20,75/100ml en €27,40/150ml vanaf eind April.

Kende jij de 4711 ook al?

xoxo Yana