BEAUTY: Kneipp - Body lotion SPRAY!

Nooit gedacht dat ik zo enthousiast ging zijn over een product maar jajaaaa het is gebeurt. Dot product is eindelijk te koop in België. Een body lotion spray!!!! Kneipp kwam met dit wonder op de markt afgelopen maand en mijn 1ste bus is nu al bijna op. Can you believe that?! Lees maar snel verder want ik ben ervan overtuigd dat ook jullie fan gaan worden van de Body lotion spray!

Vorig jaar toen ik in de Duitse DM aan het rondsnuffelen was, zag ik deze producten al bij typisch Duitse merken die hier niet te koop zijn. Ik was echt op het moment aan het wachten dat het hier te koop zou zijn. De body lotion spray is ideaal voor elke vrouw die geen grote fan is van het smeren van een dikke vettige laag body lotion op de huid.


De spray kan je op 1 minuutje over heel je huid aanbrengen. De bedoeling is dat je sprayt en nadien nog even erover wrijft zodat alles mooi verdeeld is, al is dat geen verplichting. De textuur blijft super hydraterend en voedend, ondanks het feit dat het vloeibaar genoeg moet zijn om te kunnen sprayen. Naast het feit dat het hydraterend is, trekt de bodylotion ook super snel in en laat het geen witte laag achter.

Kneipp kwam voor dit product met twee geuren, hun meest bekende Silky secret geur en Patchouli. Iedere Kneipp kenner gaat deze geuren meteen herkennen. Beide geuren zijn heel zacht en komen niet te hard door waardoor je geen geparfumeerde benen krijgt. De Silky secret staat bekend om de bloesem die erin zit en de Patchouli om de bloemige geur.


Naast de body lotion spray is er ook een body mouse, body lotion, en body crème en veel meer van beide producten verkrijgbaar. Zo kan je de volledige reeks combineren om een optimale hydratatie en verzorging te hebben.

Mijn mening

Zoals jullie nu ongetwijfeld wel verwachten ben ik méga enthousiast over dit product. Zowel de formule als de geur zijn echt fantastisch. Het gemakkelijke aan deze verpakking is ook dat er geen dop is maar de bovenkant draaibaar is waardoor het lockt bij het naar links draaien en unlocked bij het naar rechts draaien. Nog nooit was mijn huid insmeren zo gemakkelijk als met deze sprays dus ik blijf ze nog wel even voort gebruiken! De Kneipp body lotion sprays zijn verkrijgbaar bij Di en Kruidvat voor €9,99 (200ml).

Ben jij ook meer fan van spray formules dan smeer formules?

xoxo Yana