BEAUTY: Darphin - Lumière essentielle

Als ik één verzorgingsmerk moet kiezen dan is het absoluut Darphin! De producten helpen wekelijks mijn huid goed te houden en als ik ooit een ander product test en het draait minder goed uit, grijp ik altijd terug naar Darphin. Onlangs kwamen ze met twee nieuwe producten; een illuminating masker en micellaire reiniger. Tijd om ook deze te testen. Enjoy!Het masker trekt meteen de aandacht. Het bestaat uit twee helften, een witt een oranje helft. Concreet zijn het twee maskers die je na elkaar moet gebruiken. Eerst ga je het witte masker opsmeren, wat zorgt voor instant zuivering van de huid. Het masker moet je maar 5 minuten ophouden en mag je nadien afspoelen. Het witte masker zorgt voor een zachtere, properdere huid.


Het tweede masker mag je meteen, na het afspoelen van andere masker, opsmeren. Ook dit masker moet je 5 minuutjes laten inwerken en mag je nadien afspoelen. Het organje masker bevat essentiële oliën van citrus, bloemen, kruiden en cederhout. Dit zorgt voor versterking en hydratatie van de huid.


Zelf ben ik het masker al 3 weken aan het testen. Ik gebruik het 2 keer per week en momenteel en merk echt effect nadat ik het heb gebruikt. Mijn huid reageert altijd enorm goed op de producten van Darphin. In de stress periode van verhuizen, helpt dit masker enorm om mijn huid stralend en vooral fris te houden.

Naast het masker kwam Darphin ook met een illuminating micelaire reiniger. De reiniger lijkt een heel basis product maar niets is minder waar bij Darphin. De reiniger heef teen gel textuur maar als je deze op je deze op je huid gaat aanbrengen voel je al meteen dat het verandert in een soort olie. De olie voelt heel reinigend aan. Ik zelf heb altijd het gevoel dat een olie alles beter reinigt dan een lotion of water. Wanneer je de olie probeert af te spoelen merk je dat de olie verandert in een melk. De melk spoel je zorgvuldig af.


De reiniger kan je dagelijks gebruiken om je huid te reinigen of om je make-up ter verwijderen. De olieachtige formule helpt hier enorm goed bij. Zelfs oogmake-up krijg je er snel meer weg! De melk laat achteraf ook een soort van fijn laagje achter op je huid waardoor het voelt alsof je huid beschermd is, wat ik echt enorm fijn vind. Na het reinigen kan je het masker gebruiken of een serum en dagcrème.

Mijn mening

De producten zijn absoluut een aanrader. Wat ik enorm leuk vind is dat ze heel innovatief zijn. Zeg nu zelf, ken jij nog een reiniger die van gel verandert in olie en nadien in melk. Alleen Darphin komt met dit soort innovatieve, interessant en vooral goed werkende producten! De reiniger werkt perfect en is super om je make-up te verwijderen. Je hebt geen wattenschijfje nodig, alleen maar water, wat het heel gemakkelijk maakt! Het masker raad ik ook zeker aan! De meeste masker moet e 30 minuten ophouden terwijl je deze 2 samen maar 10 minuutjes op hebt. Kort en een krachtig effect, beter kan niet! De reinigende gel komt op €27 voor 125ml en het masker op €49,90 voor 80ml. Alle Darphin producten zijn verkrijgbaar online of in je apotheek.

Kende jij Darphin al?

xoxo Yana