BEAUTY: Babor - With love

Huidverzorgingsproducten zijn super belangrijk. Ik heb best een moeilijke huid dus het vinden van de juiste verzorging is altijd super moeilijk. Zeker omdat ik er niet van hou om altijd hetzelfde product te gebruiken en wel regelmatig wil afwisselen. In mijn vorige blogpost over Babor kon je al afleiden dat ik er fan van was. Nu dat ze met iets nieuws kwamen, wou ik dit toch ook even testen! Enjoy!

Omdat Babor tal van verschillende ampullen heeft, en kiezen nit altijd gemakkelijk is, willen ze ons toch een beetje helpen. Ze kwamen met "WITH LOVE' op de markt. Een doosje waar 7 verschillende soorten ampullen inzitten. Elke ampul heeft zijn eigen voordelen. Zo geeft de perfect glow een super mooie gans over heel je gezicht maar is dit niet geschikt voor iemand met een vette huid. Terwijl active night net voor het slapen gaan wordt r en daarom wel goed is voor een vette huid.

Babor maakte vooral het keuzeproces veel gemakkelijker. Met dit doosje weet je na één week tijd, welke kuur het beste bij je huid past. Uiteraard kan je niet meteen resultaat merken maar je gaat toch aanvoelen of één bepaalde ampul werkt voor jou huid of net niet. Zelf ben ik een enorme fan van de Hydra plus. Hoe gek het ook klinkt maar ik krijg mijn huid maar niet gehydrateerd de laatste weken. Met deze ampul was mijn huid toch voor één dagje aan het stralen!

Mijn mening

Gemakkelijker kon Babor het niet maken. Om alle ampullen te gaan halen en ze allemaal uit te testen, tot ik de perfecte match zou vinden, zou het enorm lang duren. Tijd die ik eigenlijk niet heb! Daarom is de With Love het perfecte alternatief. Op een weekje tijd wist ik perfect welke ampullen bij mijn huid passen en welke niet. De With Love kost €24,90 en kan je hier shoppen.

Gebruik jij ook graag ampullen?

xoxo Yana