BEAUTY: TIME FOR A BOOST

De winter blijft maar aanhouden en de zon komt er met moeite door dus mijn huid heeft echt dringend een boost nodig. Planet parfum liet me vijf producten testen die echt elke huid een boost geven die je met dit weer nodig hebt. Het is tijd om onze huid te laten stralen. Enjoy!

Van dit product had ik zelf niet durven dromen, de Ioma Youth Booster. Ik ben een enorme geek dus alles met technologie trekt meteen mijn aandacht. Nu had ik nooit verwacht dat er een verzorgingsproduct ging zijn waar technologie verwerkt in zat. Yes yes, je leest het goed! De dop van dit product geeft een led-signaal terwijl het je hydratatielevel meet in real time. Dankzij deze technologische dop weet je exact hoeveel product ge moet aanbrengen op je huid.


Ioma – Youth Booster – € 149,90

Ik ben er misschien vroeg bij maar beter vroeg dan laat. Ook al ben ik nog maar 22 jaar oud, de rimpels komen er toch stil aan door. Lachrimpels zijn uiteindelijk ook rimpels hé :-). Ik haat het dat die oneffenheden zichtbaar worden op mijn gelaat dus voorkom ik liever nog ergere oneffenheden, rimpels of verouderingsverschijnselen. De Dr Renaud Rose Global Anti-Aging Care is daar het perfecte product voor. Liefst gebruik ik deze elexir als een serum, zo smeer ik deze op na het reinigen van mijn gezicht en voor mijn dagcrème.

Dr Renaud – Rose Global Anti-Aging Care – € 73,90

Decléor heb ik nog niet zo lang geleden leren kennen en het was meteen een schot in de roos. De olie ruikt echt natuurlijk en is daarnaast 100% puur en natuurlijk. De olie kan je rechtstreeks op je huid aanbrengen maar zelf meng ik hem liefst met mijn foundation. Zo voelt mijn foundation niet uitdrogend aan en versterk ik mijn gezicht gelijker tijd.

Decléor – Rejuvenating Serum Aromessence Iris – € 63,90

Hier was ik zooooo benieuwd naar. Elizabeth Arden staat zo gekend om zijn verzorgingsproducten en de verpakking maakte me alleen nog maar nieuwsgieriger. De Skin Renewal Booster Superstart gaat er voor zorgen dat de weerstand van je huid versterkt. Niet alleen vanbinnen moet je werken aan je weerstand maar ook langst buiten is dat belangrijk. De lucht is immers echt vervuilend voor je huid, hoe gek dat ook klinkt! De crème kan je gebruiken als serum of als een soort van lichte dagcrème. Dit hangt een beetje af wat je zelf verkiest!


Elizabeth Arden – Skin Renewal Booster Superstart – € 62,50

Naast dagelijkse verzorging moet je ook 's nachts aan je huid denken. Annayaké heeft dat alvast gedaan met het hun concentraat. De druppeltjes die uit de pipet komen moet je inmasseren in ge gezicht voor je gaat slapen. Dit laat je er heel de nacht op zitten zodat je na enkele dagen met een gezonde gloed op kan staan. Met dit weer hebben we allemaal een te kort aan vitamine D en daar helpt dit concentraat mee.

Annayaké – The Concentrates – € 42,90

Mijn mening

Nog nooit heb ik zo een slechte huid gehad. Niet dat er veel oneffenheden zijn maar mijn huid voelt gewoon enorm droog en uitgeput aan. Een boost was dus echt nodig. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen wel een boost kan gebruiken met dit weer! Zalig gebruik ik graag een booster in de vorm van een serum, vandaar de keuze voor deze producten. Ze voelen allemaal enorm licht aan maar geven toch het effect van een dikke crème. I LIKE! Al deze producten zijn de koop bij Planet Parfum.

Heb jij ook nood aan een boost?

xoxo Yana