Yves rocher jeunesse uitbreiding

In Januari vertelde ik jullie over mijn detox moment met Yves Rocher. Je kon in deze blog lezen hoe mijn skincare routine eruit zag en wat de producten van de Elexir Jeunesse lijn met mijn gezicht deden. Nu kwam Yves Rocher met twee nieuwe producten om deze lijn uit te breiden, een beauty shield en anti-verstikkend flash masker. Aangezien ik zo'n grootte fan was van de lijn, moest ik deze testen! Enjoy.

1. Anti-verstikkend flash masker

Het masker is net zoals andere maskers heel makkelijk in het gebruik. Je moet het één tot twee keer per week aanbrengen op je gezicht en 10 minuten laten inwerken. Hierna spoel je het af en merk je meteen dat je gezicht straalt. Het masker heeft een detox effect waardoor het de vermoeidheid uit uitstraling weg trekt. Je lijkt weer helemaal te stralen met een gezonde blik dankzij het Aphloia-extract dat in het masker verwerkt zit.

Yves Rocher Elexit Jeunesse Anti-verstikkend flash masker - €28,90

(momenteel staat dit masker aan -50%)

2. UV beauty shield

Yves Rocher heeft aan het allerbelangrijkste ter wereld gedacht; UV bescherming. Zelfs in de winter maanden is het belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon. Het UV beauty shield is een crème die je perfect kan gebruiken als make-upbasis. Voor je de UV-bescherming aan brengt, breng je eerst je dagcrème aan. Nadien de UV-bescherming met SPF 30 om je gezicht te beschermen. De textuur is heel licht en vloeibaar waardoor een klein beetje van het product meer als voldoende is. Zodra het helemaal is ingesmeerd in het gezicht kan je beginnen aan de rest van je make-up of verzorgings routine.

Yves Rocher Elexit Jeunesse UV Beauty shield - €35,90

(momenteel staat dit masker aan -50%)

Mijn mening

Ik was al een enorme fan van de Elexir Jeunesse lijn en ben ervan overtuigd dat deze twee producten een perfecte toevoeging zijn aan deze collectie. De UV-bescherming is bij uitstek mijn favoriet van de collectie. Ik weet zeker dat vele mensen dit vergeten al is het echt het belangrijkste wat je moet opsmeren. Wat ook enorm fijn is aan deze producten is dat ze erg licht aanvoelen op de huid waardoor je het detox effect ervaart en het niet intensief aanvoelt. Alle producten zijn verkrijgbaar inde Yves Rocher winkels.


Gebruik jij ook UV-bescherming voor je huid?

xoxo Yana