BEAUTY: Garnier fructis hair food

Een haarmaker is absoluut het belangrijkste in mijn haarroutine. Als ik het een keertje oversla valt er echt niets met mijn haar aan te vangen. Het liefst gebruik ik dan ook een heel intensief masker omdat ik best droog haar heb. Garnier kwam met een nieuw 3-in-1 haarmasker in vier verschillende geuren. Enjoy!

De haarmaskers komen in de geuren: banaan, macadamia, goji bes en papaya. Elke geur heeft ook meteen zijn specifieke eigenschap.


  • Goji bes: Zorgt ervoor dat gekleurd haar langer zijn kleur behoudt en niet afbleekt.

  • Macadamia: Is geschikt voor haar dat snel in de knoop ligt. Gaat je haar ontwarren en makkelijk doorkambaar maken.

  • Papaya: Zorgt voor herstel van je haar. Is perfect voor iedereen die snel last heeft van gespleten punten. Het gaat deze niet aal elkaar plakken maar wel voorkomen

  • Banaan: Werkt heel verzorgend en vooral hydraterend. Dit masker is perfect voor droger haar. Het gaat het voeden waardoor het minder gaat froeselen en makkelijker doorkambaar is.


98% van het masker is volledig van natuurlijke oorsprong. Bovendien zijn deze vier maskers volledig vegan, zonder parabenen en siliconen en bevatten ze ook geen toegevoegde kleuren. Dit maakt vooral duidelijk dat Garnier rekening houdt met de natuurlijk en het belang van mens en dier.


Het is de bedoeling dat je het masker op nat haar aanbrengt en drie minuten laat inwerken. Na het inwerken mag je het uitspoelen onder de douche en ga je meteen resultaat zien. Je kan deze maskers ook gebruiken als dagelijkse verzorging en ze dagelijks in de punten van je haar smeren. Dit hoef je niet uit te wassen als je een kleine hoeveelheid gebruikt.

Mijn mening

Het grootste pluspunt vind ik zeker de natuurlijkheid van het product. Mijn haar reageer extreem goed op deze producten en daar word ik alleen maar blij van. Bovendien zijn deze verpakkingen ten volle benut. Er zit 390ml in een pot en deze is tot boven gevuld. Ik ben ervan overtuigd dat deze een lange tijd mee zal gaan. De maskers zijn te verkrijgen bij Di en Kruidvat voor €6,99.


xoxo Yana