WELLA - Invigo Nutri-Enrich

De Wella producten waren me nog geheel onbekend maar dat weerhoudt me niet om ze eens te testen. Wella komt dit jaar in Mei met een volledig nieuw gamma: invigo. Dit gamma bestaat uit 7 sublijnen die elks iets specifiek garanderen. Heel het gamma heeft als doel je haar weer op te 'laden' in een knip en daar was ik benieuwd naar. Enjoy!


De invigo lijn bevat INVIGO-Blends, dit is een trio van NIEUWE geavanceerde technologie, superingrediënten en vitaminen. Deze zorgen ervoor dat je haar een boost krijgt. De bedoeling is dan ook om de juiste sublijn voor jouw haar uit te kiezen en deze te gebruiken om je noden te vervullen. Dankzij deze lijn voelt het alsof je in een salon een wasbeurt krijgt ipv zelf je haar thuis wast. Het optimale ontspanningseffect is enorm aanwezig door de geur en het effect dat je meteen ziet.

Ik testte de Nutr-Enrich uit. Deze sublijn is er vooral om verzorging te bieden aan je haar. De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner, Anti-statische spray en wonder balm (en nog veel meer!). De shampoo en conditioner spreken ongetwijfeld voor zich. De anti-statische spray en wonder balm zijn wat specialer en verdienen daarom toch wel de nodige aandacht.

De anti-statische spray is er om je haar niet elektriciteits-vrij te maken. In de winter hebben veel mensen last van statisch haar en ook ik ben één van die mensen. Daarom is het geweldig dat zoiets bestaat. Het is de bedoeling dat je deze spray 's ochtends op je haar sprayt en even laat inwerken. De werking blijft een hele dag in je haar maar bijsprayen kan uiteraard ook altijd. Denk er wel aan dat dit je haar sneller vettig kan maken.


De wonder balm is iets heel speciaal. Zoals hij zelf zegt, een wonder. De balm kan je gebruiken voor verschillende doeleinden. Zowel voor volume te creëren als je punten te verzorgen, als je haar achteruit te laten staan, ... Alles hangt af van de hoeveelheid en de manier waarop je het gebruikt. Zelf gebruik ik het graag om volume te creëren en dat lukt super goed!

Mijn mening

Wella is me enorm bevallen. Het resultaat geeft me echt een salongevoel en dat is ook het gevoel dat ze willen creëren. Mijn haar was niet statisch en was heel verzorgd. De shampoo en conditioner gaan ongetwijfeld een eeuwigheid mee aangezien je er maar een klein beetje van nodig hebt. De producten kosten tussen de €13,99 en €19,45 wat me heel reëel lijkt. Alles is verkrijgbaar bij je gespecialiseerde Wella kapperszaken en daar kun je ook je haar laten behandelen met deze producten. Zo merk je meteen het resultaat!


Heb jij al eens een Wella product gebruikt?

xoxo Yana