BEAUTY: L'oreal infaillible stick foundation

De stick foundations zijn echt een trend geworden. Ook L'Oréal is op deze trend ingegaan en ze zijn met een hele reeks stick foundations gekomen, de Infaillible Shaping Sticks. Deze sticks komen in 10 verschillende kleuren en zijn daarom geschikt voor elk huidtype.

De shaping sticks kan je gebruiken als foundation of om te contouren. De sticks hebben een heel dunne textuur maar zijn opbouwbaar. Je kan er een extreem goede dekking mee krijgen als je dat wenst. De sticks zijn op basis van olie- en wax om ze gemakkelijk te kunnen aanbrengen. Door deze basis, zijn ze heel gemakkelijk te blenden in de huid.


De sticks zijn beschikbaar in 10 verschillende kleuren en gaan van heel licht tot heel donker. De donkere kleur kan gebruikt worden door mensen met een donkerdere huidskleur als foundation of door net iets lichtere huidjes als een contour stick. Mijn perfecte contour kleuren zijn 120 (voor de lichte stukken) en 200 (voor de donkere stukken).

Mijn mening

Ik was al een enorme fan van contouren maar vond sticks nooit echt handig omdat ze niet gemakkelijk te blenden waren. De sticks zijn daarentegen super creamy waardoor je ze perfect kan blenden in elkaar en in je huid. Ik vind ze perfect omdat ze tijdens de wintermaanden mijn huid niet uitdrogen maar de olie alles net gehydrateerd houdt. Wel raad ik aan om ze met transparante poeder af poederen zodat alles goed blijft zitten. De sticks komen op €14,99 en zijn verkrijgbaar sinds midden februari bij Kruidvat en Di.

Heb jij al eens een shaping stick gebruikt?

xoxo Yana