BEAUTY: Beology Schwarzkopf

Een tijdje geleden kon je al lezen dat ik één van de Beology producten getest had. Ik was er enorme fan van maar was ook wel enorm benieuwd naar de rest van de collectie! Schwarzkopf stuurde mij heel het gamma toe en ik nam uitgebreid de tijd om alle drie de collecties te testen. Enjoy!

De eerste reeks die ik een kans gaf was de paarse of 'for damaged hair' reeks. De reeks is bedoeld om beschadigd haar gezonder te maken. Niet dat het je gespleten punten aan elkaar gaat lijmen maar het gaat ervoor zorgen dat ze niet verder splitsen en dat je haar niet nog meer gaat beschadigen. De volledige lijn bestaat uit een pre-shampoo, shampoo, conditioner en masker.


Ik had er zelf nog nooit iets over gehaald of nog nooit getest, een pre-shampoo. Deze doe je onder de douche in op je nat haar en laat je ongeveer 10 minuten inwerken. Nadien spoel je het uit en ga je verder met gewone shampoo. Ik merkte echt dat mijn haar minder snel vettig werd omdat het net beter gereinigd was. Je hebt dan zelf de keuze of je een conditioner of een masker gaat gebruiken.

De tweede reeks is die voor droog haar. Deze heeft een leuke blauwe verpakking die je doet smachten naar blauw eten (of ja, mij toch :)). Deze reeks bestaat uit een daily hair essence mist, shampoo, conditioner en een masker. 3 producten die steeds terugkomen worden altijd aangevuld met een specialer product dat perfect past bij de noden van je haar.


Droog haar heeft dagelijkse hydratatie nodig en daarom is de daily hair essence mist ontwikkeld. Ikzelf merkte wel dat mijn haar dat dicht bij mijn hoofdhuid zit, sneller vet werd maar mijn uiteinden werden echt gehydrateerd en waren veel minder droog. Daarom raad ik ook aan om deze spray vooral op je uiteindes te gebruiken. Als je echt extreem droog haar hebt, raad ik ook aan om eerst de conditioner te gebruiken en nadien nog een masker te laten inwerken tot 1 uur lang en nadien uit te spoelen. Het gaat je haar echt enorm glad maken!


De laatste reeks was er een waarvan ik al een productje getest had, de 'for frizzy hair' (pluizig haar) reeks. Deze bestaat uit een shampoo, twee soorten conditioners, een masker en een heat protecting spray. Deze heat protecting spray had ik al getest en ik was er enorm fan van! Hij beschermt mijn haar echt enorm tegen warmte van een stijltang of haardroger. De andere producten zijn ook echt goed! Naast droog haar heb ik ook enorm pluizig haar. Ik moet wel zeggen dat het de pluis niet helemaal doet verdwijnen maar toch gedeeltelijk. De reeks voor droog haar laat ook al deels je pluizige haartjes verdwijnen. Niet makkelijk om zo een keuze te maken tussen de verschillende reeksen!

Mijn mening

De collecties zijn super uitgebreid en volledig en dat vind ik enorm leuk. Ze leunen wel allemaal dicht bij elkaar aan waardoor het een beetje dubbel is soms. Mijn haar is zowel droog als pluizig, welke reeks kies je dan juist? Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar de blauwe reeks, die voro droog haar. Het doet pluis deels verdwijnen en hydrateert mijn haar. Ik ben er wel van overtuigd dat de reeks voor pluizig haar wel perfect is voor anderen.


Ben jij ook een Schwartzkopf fan?

xoxo Yana