BEAUTY: Vichy Idéalia

Afgelopen maand begon ik met het gebruiken van de Vichy Minéral 89, daar kon je alles over lezen in dit artikel. Ik was hier zo enthousiast over dat ik ook wel een andere lijn van Vichy wou testten. De idéalia lijn is ideaal voor jongere vrouwen. Ik testte de peeling, gladmakende crème en oogcrème. Lees er hier alles over. Enjoy!

1. Idéalia Peeling

De peeling voelt absoluut niet aan als een peeling maar is heel waterig. Het is heel fijn om deze in te werken in je gezicht? Het stimuleert celvernieuwing en geeft je huid een mooiere glans. De peeling is geschikt voor elk huidtype en wordt vooral aangeraden aan mensen die een vermoeide of doffe huid hebben. Ik gebruik de peeling nu dagelijks 's avonds na het reinigen van mijn gezicht. Sinds ik dit doe, is mijn huid veel egaler en gladder geworden.

Idéalia Peeling - €28,95

2. Idéalia Gladmakende crème

Na de peeling is het tijd voor een goede crème. Ik ben meestal geen fan van nachtcrèmes omdat ze een erg dikke structuur hebben en daarom gebruik ik meestal een lichtere crème 's avonds. De gladmakende crème van de Idéalia lijn is daarom voor mij ideaal om 's avonds en 's ochtends aan te brengen. De Crème gaat ervoor zorgen dat je huid gladder en steviger wordt waardoor het een perfecte opvolging is na de peeling. De crème zelf voelt heel licht aan en werkt heel snel in, in de huid waardoor een plezier is om deze op te smeren. Bovendien is de crème parabeenvrij!

Idéalia Gladmakende crème - €26,50

3. Idéalia eye contour idealizer

De ogen worden vaak vergeten maar zijn daarom niet minder belangrijk. In tegendeel, je moet je ogen verzorgen om zo rimpels, verzakkingen en wallen te vermijden. De crème gaat zorgen voor een mooiere kleur rondom de ogen en gaat wallen neutraliseren dankzij de vitamine B3 en cafeïne die in de crème zit. Ik ben enorme fan van de crème omdat de textuur heel licht is en de applicator superleuk is. de applicator is van een gel achtig materiaal gemaakt en laat alles rondom je ogen enorm afkoelen tijdens het aanbrengen. Dit is een super aangenaam gevoel.

Idéalia eye contour idealizer - €24,25

Mijn mening

Ik ben weeral enorm verbaasd in de kwaliteit van de Vichy producten. Wat ze beloven doen ze ook daadwerkelijk. Dit kon ik al eerder merken met de Minéral 89 en nu ook met de Idéalia lijn. Het heeft mijn huid echt een boost gegeven. Mijn huid is weer helemaal fleurig en mijn wallen zijn enorm verminderd. Dit is exact wat ik nodig had tijdens de wintermaanden!

xoxo Yana