FASHION: Go out with Veritas

Na al die regen van vorige week, werd het tijd voor de juiste regenoutfit. Veritas kwam voor dit seizoen met een nieuwe "Go Out with Veritas" collectie. In Augustus kon je daar alles al over lezen in deze blogpost. Nu hebben ze nieuwe kleuren toegevoegd en toffe prints en hier moest ik een paar stuks van hebben. Lees alles over mijn favoriete items. Enjoy!The look

Voor de look koos ik uiteraard een leuke regenjas. Deze is heeft een glanzende donker blauwe kleur en is afgewerkt met een brozen rits. De regenjas heeft ook een kap en kan gemakkelijk opgeborgen worden in de jaszak om zo compact mee te kunnen nemen. Het jasje is wel niet super warm maar houd de wint en regen wel tegen!


Bij deze regenjas moest ik natuurlijk ook leuke botjes hebben. Regenbotjes zijn ideaal met dit weer. Ze houden je voeten warm en je hebt nooit last van natte voeten. Vroeger had je regenbotten alleen in het lang en kaki maar Veritas heeft deze in allerlei kleuren en maten. Bij een blauwe jas hoorde natuurlijk ook blauwe botjes. Ik koos voor een pantermotief met wit en blauwe kleuren.


Last but not least had ik een paraplu nodig. Deze moest toch ook wel bij mijn outfit passen dus koos ik voor een bronzen paraplu. Vanbinnen heeft deze paraplu een roze schijn maar van buiten heeft hij een mooie bronzen kleur. Deze paste perfect bij de rits van mijn regenjasje.


Mijn outfit is in ieder geval al helemaal klaar voor de regendagen stijlvol door te komen. Bekijk de rest van de Go Out With Veritas collectie hier want er is nog veer meer leuks!


Ben jij ook klaar voor het regenweer?


xoxo Yana