BEAUTY: Lancôme spring

Een van mijn favoriete high end beauty merken is met uitstek Lancôme. Ze hebben altijd unieke collecties en zijn naar mijn mening het meest innovatieve make-up merk op de markt. Zo denk ik meteen aan de lip juicer die echt fantastisch aanvoelt op de lippen en geweldig pigment afgeeft. Om de lente in te gaan kwam Lancôme met een nieuwe FRENCH TEMPTATION SPRING 2018 collectie, deze stuurden ze me op om te testen. Enjoy!

1. Eye sugar pallete

Dit oogschaduwpalet schreeuwt zomerse kleurtjes. De kleuren bovenaan hebben het beste pigment. De kleuren onderaan het pallet zijn iets minder gepigmenteerd maar dit komt waarschijnlijk doordat de kleuren onderaan veel lichter zijn dan de kleuren bovenaan in het pallet. Wat ik vooral tof vind zijn de verschillende finishes. Het is een combinatie van mat, shimmer en enkelen voelen heel crèmig aan. Alle kleuren brengen wel heel gemakkelijk kaan met het bijbehorende borsteltje. Deze borstel heeft aan de ene kant een dunnere kwast die het gemakkelijk maakt om de kleur aan te brengen en aan de andere kant een blending kwast. Dankzij de blending kwast ga je de kleuren mooi samenblenden tot een perfect geheel.

2. Nagellak: Candy Blue & Crispy Lavender

Voor de zomer kwam Lancôme met 3 nieuwe nagellak kleurtjes en een topcoat. Een pastel blauw, pastel roos en pastel paars. Deze drie kleuren zijn allemaal erg gepigmenteerd en één laagje is dan ook meer dan voldoende. De nagellak heeft best een dikkere structuur dus heeft even tijd nodig om te drogen maar eenmaal het droog is, heeft het bijna het effect van een gel nagel. Met de topcoat on top geef je je nagels extra versterking en ook nog eens een toffe glans want er zitten glittertjes in de topcoat.

3. Macaroon blush & blenders

Mijn absolute favoriet van deze collectie zijn deze macarons! Het toffe aan deze blushers is dat ze op een macaron lijken en zelfs de applicator die in spons vorm erbij komt, lijkt ook op een macaron. HOE ZALIG IS DAT?! De blushers zijn heel gepigmenteerd blijven enorm lang zitten. Beide kleuren zijn roos dus daar moet je wel fan van zijn. De applicators zijn heel zachter sponsjes die je kan deppen in de blush en vervolgens op je wang. Ik raad aan om de sponsjes droog te gebruiken omdat dit voldoende pigment geeft. Moest je toch meer kleur willen, kan je de spons nat maken en zo de blush aanbrengen.

4. Ombre Hypnôse Mini Chubby’s

Deze sticks zijn in vier kleuren beschikbaar; pastel paars, pastel roos, pastel geel en pastel groen. Ik testte de roze en was er echt verbaasd over. De stick is heel gepigmenteerd en zou ideaal werken als een oogschaduwbasis. Het heeft een heel mat effect waardoor deze met veel te combineren is. De stick moet je overigens niet slijpen maar naar boven draaien.

5. Jelly flower lip tint

Naast de macarons mag deze lip tint mee de eerste plaats delen. Deze lipglos blijft enorm lang zitten en heeft een beetje een lipstick effect omdat hij ook totaal niet plakkerig aanvoelt. Het gaat echt intrekken in je lippen waardoor ze een beetje het 'my lips but better color' krijgen. De rozenblaadjes binnenin de gloss maken dit product echt suuuuuper uniek.

Mijn mening

Lancôme heeft zich echt weer overtroffen macaron blush, rozenblaadjes in een lipglos,.. hoe kom je er op?! De collectie heeft een heel speelse invloed maar is zeker niet speels. De pigmentatie is enorm goed en ook het effect van de producten is anders dan je verwacht. Alles is heel verrassend en daarom was het superleuk om deze collectie te ontdekken.


Alle producten zijn te koop bij de Bijenkorf en Printemps.


Eye Sugar palette - € 65,00 Le Vernis - € 20,53 Macaroon blush en blanders - € 57,00 Ombre Hypnôse mini chubby - € 25,00

Jelly Flower lip tint - € 30,00

xoxo Yana