LIFESTYLE: LLoyd Loom winkel.nl

Zoals jullie weten ga ik binnenkort samenwonen voor het 1ste. Daarom ben ik druk op zoek naar de leukste meubelen. Toen ik LLoydLoomwinkel.nl tegenkwam op het internet was ik bijna even enthousiast als bij het zien van make-up. Ik besloot om hun populairste model eens te testen.


Het populairste model is de armstoel 3504. Deze heeft een heel elegante uitstraling en past in ieder interieur. De stoel is bedoeld als eetkamer stoel maar je kan ze in elke situatie gebruiken. Wel wordt er niet aangeraden om ze buiten te zetten. Zou ook zonde zijn met zo'n mooie stoel! Deze stoel werd ook op internationale beurzen uitverkozen tot de stoel van het jaar. De stoel bevat een kussen dat in verschillende kleuren te verkrijgen is. Waaronder: ecru, zwart, wit, bruin, rood, antraciet en blauw. De stoel zelf is te verkrijgen in 6 kleuren van wit, zwart gaande tot verschillende tinten bruin.

LloydLoomwinkel.nl staat bekend om fijnmazig geweven producten. Alles wordt machinaal gemaakt. De kern van het product is ijzerdraad waardoor het heel stevige en vooral langdurige producten zijn. Rondom de ijzerdraad is papier verwikkeld. Dit alles wordt gelijmd en afgelakt. Dit allemaal samen geeft je het rieten gevoel. Dankzij deze methode gaat de stoel niet kraken en zakt niet door. Door deze techniek ben ik echt een enorme fan geworden van de LLoyd Loom stoelen.


Bovendien leveren ze deze maand gratis en krijg je ook een gratis zitkussen bij aankoop van deze stoel. Je kan ze bestellen via deze website waar je ook al hun andere modellen kan zien en shoppen.


Kende jij LLoydLoomWinkel.nl al?

xoxo Yana