FOOD: Sodastream mocktails

Vorige maand was het tournee minérale en ik deed er natuurlijk aan mee. Bij deze maand horen super leuke cocktails en speciale drankjes om je toch zo dat extra fancy gevoel te geven terwijl je drinkt maar dan zonder alcohol. Sodastream is hier de perfecte partner voor. Ze hebben verschillende smaken waardoor je er echt alles mee kan doen. Ik deel met jullie mijn favoriete mocktail. Enjoy!


Ik ben vooral een grootte fan van koele drankjes. Wat ijsblokjes en mijn dag is goed. Nu om mijn sodastream wat bubbels te geven gebruikte ik de nieuwe Sodastream. Deze bestaat in twee kleuren: zwart en wit en heeft een strak design. Vanboven is het afgewerkt met kleine 'bolletjes' waardoor het modern overkomt in je keuken.

Mijn favoriete smaak is de green tea mint. Deze heeft een heel fris gevoel dankzij de munt en de thee geeft je toch niet het instant frisdrank gevoel. Deze drank combineer ik met limoensap en een paar schijfjes citroen. Dankzij de limoen en citroen, krijgt de green tea mint een speciale smaak. Met wat prik dankzij de sodastream en de ijsblokjes is mijn mocktail helemaal klaar om geserveerd te worden.


Kortom, je kan alles maken met de sodastream. Of je nu een zoetebek bent of meer van bittere drankjes houd, Sodastream is op alles voorzien. Met wat fruit en ijsblokjes kan je dat drankje specialer maken en is het perfect voor tijdens tournee minérale of in de zomer. Ik ga mij er alvast nog een paar maken!

xoxo Yana