BEAUTY: Bourjois Rouge Edition Velvet

Liefde gaat door de maag maar in dit geval kan ik toch ook wel van liefde op het eerste zicht spreken. Bourjois kwam met 18 verschillende kleuren van de Rouge Edition Velvet lipstick. De Rouge edition was al eerder een bekende lippenstift van Bourjois maar ik wil jullie er toch wat meer over vertellen. Enjoy!

Toen ik dit pakje binnen kreeg, kon ik mijn ogen niet geloven. 36 lippenstiften die stuk voor stuk prachtig zijn. In totaal zijn er 18 kleuren maar ze zitten er allemaal dubbel in. De nummering loopt ongeveer van 3 tot 24 maar er vallen enkele getallen tussenuit. Elke lippenstift heeft ook een unieke naam. En wat voor één! Van Hot pepper tot Ping Pong.. Je kan ze zo gek niet bedenken! Dit maakt het altijd leuker en unieker want zeg nu zelf, een ruby red heeft toch ieder merk maar een ping pong? :-)


De lippenstiften zijn heel gemakkelijk om mee te nemen. Ze zitten in een medium grootte verpakking en je ziet aan de dop welke kleur het is. Da applicator is een soort van lipgloss borstel waardoor elke kleur gemakkelijk aan te brengen is, zelfs zonder spiegel. De textuur van de lippenstift is heel zacht. Bij het opsmeren voelt het even nat aan maar de lippenstift droogt op je lippen. Het droogt je lippen niet uit maar geeft net dat velvet gevoel. De lippenstift blijft 24u lang op je lippen zitten zonder te verdwijnen.

Mijn mening

Ik had nooit gedacht dat ik letterlijk alle kleuren mooi ging vinden maar het tegendeel is absoluut bewezen. Zelfs de donkerste kleuren zijn nu een van mijn favorieten. Het feit dat het zo gemakkelijk aan te brengen is en dan nog zo lang blijft zitten. Geweldig! Ik kan zorgeloos eten en drinken zonder ernaar om te kijken en dat heb ik echt graag. Ik blijf alvast aan et wiel draaien iedre dag! Je vindt de lippenstiften in elke drogisterij voor €14,95.

Heb jij de Bourjois Rouge Velvet lipstift al eens getest?

xoxo Yana