BEAUTY: Yves Rocher Pink Mantra

Think pink, letterlijk en figuurlijk mijn motivatie. Alsof Yves Rocher wist dat ze met een volledig roze collectie moesten uitkomen. Je leest het goed, een volledige roze lijn, de Pink Mantra lijn. Deze bestaat uit 5 kleuren nagellak, 5 kleuren lippenstift en een highlighter. Ik besloot deze te testen, Enjoy!

De 5 roze kleuren varriëren van heel licht maar gepigmenteerd roos tot vurig roos dat aanleunt bij rood. Alle lippenstiften zitten in een roze verpakking, duh! Onderaan zijn ze genummerd van 1 ot 5 en op de lippenstift zelf heb je het Yves Rocher logo. Dit logo geeft de lippenstift toch een luxueuze uitstraling. De pigmentatie is super goed en de lippenstift blijft gemakkelijk heel de dag doorzitten. Overigens bevat de lippenstiften geen parabenen of siliconen maar wel veel kersenolie. Als dat niet goed klinkt?!

Naast de vijf kleuren lippenstift kwam Yves Rocher ook met vijf kleuren nagellak. Wel te verstaan zijn dit dezelfde kleuren. Zo heb je bij elke lippenstift de perfecte nagellak kleur. Ook deze kleuren zijn genummerd na 1 tot 5 waardoor je perfect weet welke kleur bij elkaar past. De nagellak is erg gepigmenteerd. Eén laagje is al meer dan genoeg, zelfs van de lichtste kleur. Hij verdeelt gemakkelijk over de nagel en droogt enorm snel.

Naast de nagellakken en lippenstiften, kwamen ze ook met een highlight poeder. De poeder heeft een roze kleur met gouden nerven. De highlighter is heel glimmend maar bevat geen extreme glitter wat ik enorm fijn vind. De highlight poeder kan ook als blush gebruikt worden aangezien hij een roze kleur heeft. Hij geef teen heel warm en vrolijk effect op de wangen. Ook deze poeder bevat geen parabenen!

Mijn mening

De Pink Mantra collectie is er echt eentje voor de girly girls. Roos, roos en roos. Zoals altijd heeft Yves Rocher aan de parabenen gedacht en zitten er 0 in. Daarnaast hebben ze zich nog maar is overtroffen wat betreft pigmentatie. Conclusie, ik ben een grote fan van het pink!

xoxo Yana