BEAUTY: Evoluderm

Nieuwe merken uit proberen is altijd een van mijn favoriete dingen. Evoluderm is zo een merk waar ik al eerder over gehoord had maar nog nooit getest had. Nu was het tijd om dit Franse merk eens te testen. Enjoy!


Evoluderm stuurde me zes producten toe die ik uitgebreid heb getest de afgelopen maand. De producten zijn onder te verdelen in die categorieën: haar, lichaam en gezicht. Ik begin met het haar. Ik testte hun nieuwe lijn met argan olie. De shampoo en verzorgende crème. deze twee producten komen uit een volledige lijn die op basis van argan olie is ontwikkeld. De bedoeling is dat beschadigd haar verzorgd wordt en niet meer droog mag aanvoelen. Mijn punten zijn altijd aan de droge kant maar mijn hoofdhuid is best vet waardoor de shampoo niet ideaal as voor min haar. Mijn punten werden zachter maar mijn bovenste haren werden sneller vettig. De voedende crème daarentegen was super. Ik bracht deze telkens aan op mijn haarpunten en liet het inwerken. Nadien had ik gladde puntjes!

De lichaamsproducten die ik testte waren een bodylotion voor droge en gedehydrateerde huid en een scrub voor droge huid. Het is winter dus zoals je wel kan verwachten heb ik last van een droge huid. Vooral mijn benen zijn aan de droge kant. De scrub is echt prima. De bolletjes binnenin zijn heel fijn en voelen niet schurend aan waardoor het ideaal is voor een droge huid. Het verwijdert alle dode huidcellen en maakt je huid klaar om er een goede laag crème op te smeren. Zogezegd zo gedaan, na het scrubben heb ik een laag bodylotion gesmeerd en ook deze voelde heel aangenaam aan. De textuur was lichter dan ik had verwacht. Meestal is een bodylotion toch net iets dikker als deze voor een droge huid bedoeld is maar dit was des te aangenamer. Het huidgamma was echt top!

Het laatste deel gaat over gezichtsverzorging. Micellair water is altijd mijn favoriete manier van ontshminken. Ik gebruik het graag omdat het gemakkelijk is en snel gaat. Meestal bevallen alle soorten van micellair water mij en ook deze variant is daar een bevestiging van. Het verwijdert alle make-up en reinigt je huid prima. De tonic met rozenwater was wel nieuw voor mij. Ik gebruik weleens een tonic maar niet heel regelmatig. Een product met rozenwater had ik zelfs nog nooit eerder gebruikt. De tonic was heel aangenaam en voelde heel voedend op het gezicht. Zoals gedacht rook hij ook echt naar rozen. De tonic zette mijn poriën telkens open zodat ik nadien de verzorging kon aanbrengen. Het gezichtsgamma beviel mij dan ook enorm!


De conclusie is absoluut dat ik fan ben van Evoluderm. Ik ben ervan overtuigd dat niet elk product bij elke persoon past en dat is dan weer te zien aan de hand van de shampoo met argan olie. Al ben ik er daarom wel ven overtuigd dat anderen hier wel heel blij mee zouden zijn.


Je kan alle producten van evoluderm shoppen op Biuky.be of Catethy.be.


xoxo Yana