BEAUTY: Jafra cosmetics make-up

Exact een maand geleden konden jullie dit artikel lezen, waarin ik enkele verzorgingsproducten van Jafra had getest. De huidverzorgingsproducten bevielen me echt allemaal. Ik zei toen ook dat ik erg benieuwd was naar de make-up producten dus heb ik deze maand de tijd genomen om ze te testen. Enjoy!

Valentijn was twee weken geleden nog maar dus had ik een mooie ooglook nodig. Indruk maken op valentijn, dat wil iedereen toch? Jafra kwam in de maand Februari dan ook met twee nieuwe oogschaduwpaletjes. Elk palletje heeft 5 kleuren die je perfect kan combineren. Het ene palletje heeft koele kleuren en het andere warme kleuren. Achteraan op de verpakking helpt Jafra je ook om alle kleuren samen te kunnen aanbrengen. Vroeger was ik daar helemaal geen krak in en dacht ik dat oogschaduw altijd uit 1 kleur bestand maar hoe meer kleuren je gebruikt, hoe mooier je ooglook wordt. Dankzij deze doosjes kan zelfs iemand die niet goed is met make-up toch een mooie look creëren.

Naast oogschaduw vind ik poeder het belangrijkste. Een blinkende huid vind ik nooit mooi (tenzij het van de highlighter is) en daarom heb ik graag transparante poeder die mijn huid een mat effect geeft. Ook deze poeder is nieuw toegevoegd aan het Jafra gamma sinds Februari. De poeder heeft een gouden verpakking die op een diamant lijkt waardoor het een exclusief gevoel geeft. De poeder zelf is wel echt heel 'poederig' dus is niet echt geschrikt voor een heel droge huid maar een iets vettere huid gaat hier heel blij mee zijn. Het set je make-up en geeft je gezicht een mat effect zonder kleur achter te laden. Bij de poeder zit ook een klein sponsje zodat het gemakkelijk is voor onderweg.

Om de look nu helemaal af te maken was er nog maar 1 essentieel product en dat is mascara! Jafra heeft dezelfde mascara met verschillende borsteltjes. Dit vind ik persoonlijk heel fijn en heb ik nergens anders ooit gezien. Zelf ben ik een enorme fan van gebogen borsteltjes met synthetisch haar. Deze geven mijn wimpers het langste effect. De mascara zelf is intens zwart en blijft heel lang zitten. Hij is wel niet waterdicht maar daar ben ik ook geen fan van.

Mijn mening

De verzorgingsproducten waren al een enorme meevaller en de make-up helemaal. De oogschaduw heeft een fantastisch pigment en ook de mascara is echt intens zwart. Ik vind het altijd fijn dat als iets met kleur is, het ook effectief kleur afgeeft. Deze producten zijn zeker goed qua verhouding prijs/kwaliteit.


Je kan de bovenstaande producten hier shoppen:

- Royal Jelly translucent matte powder - €21

- Curl Luxe Mascara Black - €15,90

- Neutral Eyeshadow Palette - €25

xoxo Yana