BEAUTY: Merci Handy

Remember dat ik jullie vertelde over mijn droge handen? Wel nog steeds heb ik datzelfde probleem en ik blijf maar zoeken naar de perfecte handcrème. Merci Handy was bij uitstek mijn favoriete merk van handgels en nu kwamen zij ook met handcrèmes dus dat was het testen waard!


Merci Handy kwam met vier verschillende handcrèmes met elk hetzelfde principe; handen nog zachter maken dan een veertje. De vier crèmes kregen elks een heel originele naam. De vier namen zijn: Flower Power,Chérie Cherry, New Wave en Hello Sunshine.

Naast de crèmes bevatten allemaal Vitamine E en emollient parels. De parels zijn een soort van bolletjes die in de handcrème verwerkt zitten. Elke handcrème heef teen andere soort verpakking en zo hebben ook de bolletjes binnenin dezelfde kleur als de verpakking. Dit maakt het totaalplaatje compleet. De parels smelten weg terwijl je de handcrème uitsmeert.

Mijn mening

Merci Handy staat bekend om zijn kleurrijke en vooral originele verpakkingen. Met deze handcrèmes hebben ze hun weer eens bewezen. De parels binnenin zijn superleuk en speels zoals al hun andere producten. De vier geuren zijn perfect voor elk seizoen en zo kan je nog eens afwisselen ook. De crèmes zitten in een verpakking van 30ml en zijn te verkrijgen bij DI voor €4,90.

xoxo Yana