BEAUTY: Kerastase Reflection

Kerastase staat bekend om zijn super goede haarproducten. Nu kwamen ze ook met iets nieuws, een geurverdeler! De essentiële geuren van Kerastase zijn nu niet alleen in de badkamer te vinden maar ook in je interieu en mits ik binnenkort ga samenwonen voor het eerst, vind ik dat super boeiend!

De geurverdeler bestaat uit uit een 200ml glazen fles, enkele houten geurstokken en een rode opzetknop. Deze knop maakt het design van de geurverderler passen in het geheel van de lijn. de geurstokken zijn vna hout en gaan zo de geur die in de glazen fles zit verdelen in je interieur. Dit Reflection gamma heeft een aangename intense maar fruitige geur.

Kerastase heeft voor vier gamme's een geurverdelern op de markt gebracht. Naast de geurverdeler bestaat elke lijn ook uit een shampoo en conditioner. De reflection lijn is specifiek voor kleurd haar en heeft een intens rode verpakking. De shampoo beschermt je haar dan ook tegen verlies van kleur. Naast de shampoo gaat het masker je haar voeden en een extra glans geven. Het masker moet je op je haar smeren, +/- 10 minuten laten inwerken en uitspoelen. Zo krijg je het beste effect.

Mijn mening

Voorheen was ik al een enorme van fan van alle Kerastase producten en nu nog meer. Het geurtje gaat zeker op mijn salontafel komen te staan!

Kende jij de geurverdelers van Kerastase al?

xoxo Yana