Hunkemöller - Sexy shape

Een blogberichtje speciaal voor de vrouwen want ik ben ervan overtuigd dat er veel vrouwen zijn die nog steeds een foute bh-maat dragen. Zelf was ik tot voor kort een van deze vrouwen. BH's zijn er in alle vormen en maten en Hunkemöller helpt ons door


Hunkemöller heeft 9 verschillende soorten bh's. Dit houdt in dat deze negen modellen elk een andere pasvorm hebben. Sommige verschillen heel erg en andere lijken weer enorm hard op elkaar. Elke persoon is anders en daarom kan niet elke pasvorm goed zitten bij iedereen. Hunkemöller kwam met de tool 'Sexy Shape' waarmee ze je helpen om in drie stappen de perfecte pasvorm te vinden. Dit kun je gewoon online doen en duurt slechts twee minuten.


Nadat je de tool hebt gebruikt weet je welke pasvorm het beste bij jou zou passen. Vanaf je dat weet, kan je op de website van Hunkemöller via deze pagina de pasvorm shoppen.


Op deze pagina zijn de negen pasvormen te vinden. Zodra je er een aantikt komen hier alle mogelijkheden die er zijn. Zo kan je altijd dezelfde pasvorm shoppen en weet je zeker dat je borsten goed ondersteund worden. Vaak lijkt het maar vreemd, maar dit is echt essentieel om rugpijn en andere pijnen te vermijden.

Mijn mening

Ik had al een tijdje door dat niet elke bh hetzelfde zat. Nu dat het echt zo een groot verschil kan maken. Mijn rugpijn is enorm verminderd sinds ik de juiste pasvorm draag en dit dankzij de gemakkelijke drie stappen van Hunkemöller. Ik blijf alvast dezelfde pasvorm terug kopen want het helpt me echt.


Weet jij zeker dat je de juiste bh draagt?

xoxo Yana