BEAUTY: New Beautyblenders

Als ik één ding moet kiezen dat niet mag ontbreken in mijn make-up routine dan is dit zonder enige twijfel DE BEAUTYBLENDER. Twee jaar geleden maakte ik kennis met de kleine roze spons die toen heel make-up land ging veroveren. Voor het merk dat zelf ook Beautyblender heet, is het niet bij die ene roze spons gebleven. Enjoy!

Beautyblender kwam eerst met de typische roze spons in een eivorm. Een rond kontje en een puntig kopje, zeg ik weleens. De perfecte vorm wat mij betreft. Na de roze spons was er ook de zwarte, beige en roze spons en later kwamen er ook andere vormen uit maar de roze bleef toch mijn favorietje omdat de kleur zo leuk was.

Nu kwam beautyblender met 2 nieuwe versies! De oranje beautyblender met de naam POP en de appelblauwzeegroene met de naam JUST CHILL. De blenders hebben nog steeds dezelfde werking als de vorige sponsjes maar zijn gewoon in een nieuw jasje gestoken. Om eerlijk te zijn weet ik niet of de roze kleur nog steeds mijn favoriet is. :-)


De sponsjes zijn heel vaak nagemaakt door merken in allerlei kleuren, vormen en materialen. Welke spons ik ook test er is er geen één die zo goed is als de echte beautyblender. En als iets echt goed is, blijf ik er trouw aan!

De sponsjes zijn heel gemakkelijk in gebruik. Je kan ze droog gebruiken maar het is toch aan te raden om ze even onder de kraan te houden. Door het water dat ze opnemen worden ze dubbel zo groot en dubbel zo zacht. De vochtigheid zorgt ervoor dat je make-up beter gaat setten op je huid. Alles gaat mooier in elkaar vloeien en je krijgt een veel natuurlijker effect.

Mijn mening

Ik was al een enorme fan en dit is ook zo gebleven. Om eerlijk te zijn vond ik wel dat het tijd was voor een nieuw kleurtje dus ze kwamen net als geroepen op de markt. De JUST CHILL versie is echt mijn favoriet nu. De beautyblender kost €19 en is verkrijgbaar bij ICI PARIS XL en & Other stories.


xoxo Yana