FASHION: Lidl x Heidi Klum

Een tijdje geleden bracht Lidl in samenwerking met Heidi Klum een kledinglijn uit. Deze was vooral geïnspireerd op panterprint. Tijdens de feestdagen kwamen ze samen met een tweede lijn die heel feestelijk getint was met veel glitter en pailletjes. De tweede lijn konden jullie al uitgebreid zien op mijn instagram. Nu hebben ze de handen weer in elkaar geslagen voor een iets meer casual lijn: LET'S DENIM! Ik koos mijn twee favoriete looks van de collectie. Enjoy!

LOOK 1 : A touch of pink

De eerste look die mijn absolute voorkeur krijgt is er eentje die mij echt typeert. Ik ben altijd het donkere type geweest maar roos blijft toch mijn lievelingskleur. Daarom koos ik voor een roze trui met een rood opschrift. Er staat "WEEKEND" op de trui. Dit doet me al helemaal verlangen naar de twee zalige dagen rust. Om deze look toch een beetje meer Yana te maken koos ik voor een donkere skinny jeans en een jeans jasje met sweater details.


De trui die ik koos bestaat in vier soorten. Er is een roze, paarse, grijze en regenboog versie van. De broek is er in het donkergrijs en licht blauw. In de look hieronder zie je de lichtblauwe. Het jasje is e rook in twee kleuren. Een donkere versie en ook een lichtere waarbij het jeans gedeelte blauw is en de mauwen en kap licht grijs.

LOOK 2: Jeans on jeans

De tweede look is net dat tikkeltje meer zomers. Omdat de laatste dagen de zon er toch wel door komt koos ik voor deze look. Jeans on jeans is echt de trend nu en ook ik ben er fan van. Ik combineerde de licht blauwe skinny jeans met een oversized jeans hemd. Het hemd heeft drukknippen die gemakkelijk te gebruiken zijn. Aan de zijkanten is het hemd opengesneden waardoor het extra speciaal wordt.


Naast dit oversized hemd, brachten Lidl en Heidi Klum ook een gewoon jeans hemd uit in het blauw. Dus moest je geen fan zijn van oversized kledingstukken, kan je hier ook voor gaan.

Info

De volledige Esmara collectie by Heidi Klum is vanaf 7 maart te koop bij alle Lidl filialen en online. Er is op 24 februari ook een exclusieve présale voorzien op de site. De collectie is heel betaalbaar en dat maakt mode toegankelijk voor iedereen. Lidl dacht ook aan de jongere meisjes onder ons want ze hebben ook een collectie voorzien voor tieners. Ik ben alvast een enorme fan. Jij ook?

xoxo Yana