BEAUTY: Vichy Minéral 89

Mijn huid is echt verschrikkelijk droog deze dagen. Ook al gebruik ik dagelijks olie op mijn gezicht, nog betert het niet. De make-up die ik overdag draag en de droge lucht, droogt mijn huid enorm uit. Daarom was ik opzoek naar een goede boost voor mijn huid en zo vond ik de Vichy Minérale 89. Enjoy the review!

De Vichy minérale 89 zorgt voor een sterkere en gehydrateerde huid. de 89 staat dan ook voor 89% mineraliserend water met hyaluroomzuur van natuurlijke oorsprong. Dit helpt tegen stress, vermoeidheid en vervuiling van de huid. Je huid gaat daarom echt stralend aanvoelen. De minérale heeft bovendien een gel achtig gevoel waardoor het extra verfrissend aanvoelt.


Het beste aan deze booster is dat hij zonder parabenen, siliconen, parfum of kleurstoffen is!Hoe gebruiken?

Voor je het gaat aanbrengen, moet je je huid goed reinigen. Dit kan op eender welke manier jij verkiest. Nadien breng je twee pompjes aan van de Vichy Minéral 89. Dit masseer je goed in, in het gezicht. Nadien kan je verder met je verzorgingsroutine. Moest je een serum gebruiken, mag je dit ook na de Minéral 89 gebruiken. Zo ook je dagcrème en de rest van de producten die je gebruikt.

Mijn mening

De Vichy minérale 89 heeft me echt enorm geholpen om door deze koude periode te geraken. Mijn huid was enorm uitgedroogd, zoals je hierboven kon kezen. Sinds ik de Vichy Minérale gebruik is dit enorm geminderd. Na deze booster gebruik ik nog een olie en dag- of nachtcrème. Ik ben alvast enorm blij met de boost die mijn huid heeft gekregen.


De Vichy Minérale 89 vindt je in je apotheek of drogisterij.

xoxo Yana