BEAUTY: Spring Givenchy Beauty

Altijd als de lente in aantocht is komen alle beauty merken met een nieuwe lijn. Een lijn die gebaseerd is op de lente, me frisse kleurtjes en geuren. Zo heeft ook Givenchy Beauty een nieuwe lijn uitgebracht voor de lente. Ik testte enkele producten uit die toegevoegd zijn aan het assortiment. Enjoy!

Teint couture cushion glow

We starten meteen met mijn favoriete product van heel de collectie. Een highlighter is echt een must-have in deze tijd. Nu kwam givenchy met een cushion highlighter. Hoe zalig is dit? De highlighter zie je niet uit de spons komen omdat er hierover een metalen plaatje zit waarin het givenchy logo staat. Uit dit logo komt de highlighter. Er komen twee kleuren uit. Deze kleuren kan je vervolens mengen om een mooi effect te creëren. De cushion glow geeft je een mooie natuurlijke glow. Deze kan je gebruiken in een make-up look maar ook zonder make-up om je gezicht te doen stralen.


Teint couture cushion glow - €50,50

Gloss Interdit Vinyl

De meest langhoudende glosses zijn ongetwijfeld die van Givenchy. Zij hebben een formule ontwikkeld zodat er een extreme glans in deze gloss zit. Deze extreme glans geraak je dan ook niet zomaar kwijt. Je moet echt een waterproof make-up remover gebruiken om alles eraf te halen. De Glass komt in 12 kleuren. Deze gaan van zwart en doorschijnend tot roos en paars. In alle kleuren zit een lichte glitter waardoor de glans extra benadrukt wordt. De gloss voelt overigens een beetje plakkerig aan aan de lippen maar dat is meer dan normaal. Ik heb de kleuren Bold Orange en Rouge Thriller, deze zijn echt prachtig om een avondlook mee te pimpen.

Gloss Interdit Vinyl Bold Organge- €29,50

Gloss Interdit Vinyl Rouge Thriller - €29,50

Le Rouge Mat

Naast de gloss kwam Givenchy ook met een nieuwe lipstick. De 'Le Rouge Mat'. Zoals de naam wel doet vermoeden gaan het om een serie matte lipsticks. In toaal zijn er 5 tinten die gaan van paars tot bruin-rood. Al dat de lipstick mat is, is hij niet uitdrogend. Hij voelt heel fijn aan op de lippen en blijft lang zitten. Wel moet je hem af en toe eens bijwerken. De verpakking heeft een lederen omhulsel en ziet er extreem high class uit. Deze lipstick is echt een hebbedingetje van kwaliteit. Ik heb de kleur Rouge Androgyne wat een bruin-rode kleur is die perfect bij elke huidskleur past.

Le Rouge Mat Rouge Androgyne- €33,50

Khôl Couture Waterproof

Om een look volledig te maken was er nog één ontbrekend product; een mooi oogpotlood. Daarom kwam Givenchy met de Khôl Couture Waterproof in het licht goud. Dit eyeliner potlood heeft een frisse gouden kleur die je ogen groter zal doen lijken. Je kan het gebruiken op je onderste maar ook bovenste waterlijn of net oven je oog als een echte eyeliner. Het potlood is bovendien waterproof waardoor je het zeker mee op vakantie kan nemen.

Khôl Couture Waterproof - €20,50

Mijn mening

Zoals je bovenaan kon lezen dat de cushion glow min favoriete product was van de collectie omdat ik wel van die glow houd. De lipglosses , lipstick en eyeliner maken de look compleet. Als je deze producten combineer krijg je echt een mooie lentelook. Het doel van deze collecite was de lente in je leven te brengen en dat is ongetwijfeld gelukt. De kwaliteit is zoals altijd super goed, ik had dan ook niet anders verwacht van Givenchy Beauty. Daarom krijgt de collectie van mij een 9/10!

Heb jij al eens een Givenchy make-up product gebruikt?

xoxo Yana