BEAUTY: Artdeco Wild Romance

Een tijdje terug scheef ik een blogpost over de samenwerking tussen Artdeco en Claudia Schiffer (deze blogpost vind je hier). Nu om het nieuwe jaar in te zetten kwam Artdeco weer met een nieuwe lijn, de Wild Romance. Een collectie die geïnspireerd is op de aankomende lente. Enjoy!


Full Precision Lipstick

Deze lipstick heeft een heel slanke verpakking. De punt is in de vorm van een driehoek waardoor het precies aanbrengen gemakkelijk wordt. Je kan tot aan de rand werken dankzij deze vorm. De stick vorm ligt heel gemakkelijk in de hand en. De lippenstift komt naar boven met een draaibeweging net zoals een gewone lippenstift. De Full Precision is een hydraterende lippenstift die als een lippenbalsem aan voelt op de lippen. Er zit ook vitamine E in om je lippen te voeden. De Full Precision lipstick komt in de onderstaande 6 kleuren en is zoals alle Artdeco producten te verkrijgen bij een schoonheidsinstituut.

Full Precision lipstick - €15,50

Perfect Mat & Color lipstick

Artdeco bracht voor deze lijn ook nog 4 andere lippenstiften uit. Twee Perfect Mat lipsticks en twee Perfect Color lipsticks. Deze textuur is iets drogen dan die van de sticks hierboven maar brengt nog steeds heel fijn aan. De verpakking is ook kleiner waardoor deze gemakkelijk mee te nemen zijn. Zoals de naam al doet vermoeden zijn twee lipsticks mat en twee "glanzend". De twee soorten blijven elks lang zitten op de lippen zonder pigment te verliezen.


Perfect Mat Lipstick - €15,00

Perfect Color Lipstick - €14,50

Art Couture Nail Lacquer

Nagellak mocht niet ontbreken in deze collectie. Artdeco koos ervoor om de roze lentekleuren verder te trekken in de nagellak. Zo kwamen ze met 4 prachtige kleuren die heel draagbaar zijn. De nagellak heeft een heel glanzende dekking en blijft erg lang zitten. De hoge pigmentatie zorgt ervoor dat één laagje al voldoende is, dit zelfs bij de lichtste kleur. In de nagellak zit bovendien ook vitamine A,C en E.

Art Couture Nail Laquer - €12,00

Eye Design Applicator & Eye Design Refills

Mijn absolute favoriet van deze collectie. De Eye Design Applicator met zijn refills is iets wat ik nog nooit eerder had gezien. Het is een soort van penseel waar je een oogschaduw op kan schroeven. Deze oogschaduw is een refill. Dit wil zeggen dat als de oogschaduw op je, je deze kan vervangen door een nieuwe maar de applicator maar eenmalig aankoopt. De applicator heeft een mooi bloemenmotief langs de buitenkant. De applicator bestaat uit twee sponsje waarmee je het product kan aanbrengen. De refill voorziet je sponsje van voldoende product om mee te werken. Voor de refills heeft Artdeco drie mooie kleuren uitgekozen waarmee je een prachtige ooglook kan creëren. Je kan de kleuren combineren maar ook afzonderlijk dragen.


Eye Design Applicator - €13,50

Eye Design Refills - €10,00

Beauty Box Trio Limited Edition

Dit magnetische doosje is gemaakt om oogschaduw of blush in op te bergen. Je kan zelf kiezen wat je er in doet. Er is plaats voor drie oogschaduws of voor 1 blush. Het doosje is gemakkelijk om mee te nemen en heeft hetzelfde bloemenmotief als de Eye Design Applicator.

Beauty Box Trio - €14,50

Eyeshadows

Voor deze lijn kwamen ze met vier nieuwe kleuren. Drie van de kleuren hebben een lichte glans/glitter in zich en één kleur is volledig mat. De vier kleuren zijn helemaal gezicht op de lente net zoals de rest van de collectie. Het doet je helemaal wegdromen naar warme avonden en bloemengeuren. De oogschaduws zijn speciaal ontworpen om in de beauty box te passen.

Eyeshadows - €7,00

Blusher

Net zoals de oogschasuw ik ook de blush ontworpen om in de beauty box te passen. Om de lente in te gaan kwam Artdeco met twee nieuwe kleuren. Een iets meer roze tint en een iets meer oranje tint. De blush erg gepigmenteerd waardoor hij voorzichtig aangebracht moet worden. Zo kan je hem opbouwen naargelang de pigmentatie die je wilt.

Blusher - €11,00

Mijn mening

Zoals jullie wel vermoeden ben ik een echte Artdeco fan. De vorige collectie vond ik geweldig en gebruik ik tot op de dag van vandaag nog altijd. Er zit altijd één product in de collectie dat er voor mij helemaal bovenuit steekt. Deze collectie is dat de Eye Design Applicator met de Refills. Dit product is zo uniek en gemakkelijk waardoor het gewoon leuk wordt je oogschaduw aan te brengen. De rest van de collectie is ook zeker positief! De lijn van de lente is super mooi doorgetrokken want alles doet je er meteen aan denken. Deze collectie krijgt van mij een 9/10!


De volledige Wild Romance collectie is vanaf eind Januari verkrijgbaar bij alle Artdeco verkooppunten (schoonheidsinstituten).Heb jij al eens een Artdeco product gebruikt?


xoxo Yana