BEAUTY: Nivea micellair

Er is maar 1 manier waarop ik mijn make-up verwijder en dat is met micellair water. Ik heb al verschillende producten en tools getest maar blijf toch altijd teruggrijpen naar het micellair water. Het is gewoon het gemakkelijkste en doet zijn werk. Het micellair water van Nivea is een van mijn favorieten. Nu kwam Nivea met 2 nieuwe varianten. Een pocketformaat van hun huidige micellair water en een micellair oogmake-up remover gel. Ik testte deze uit. Enjoy!

Nicea Micellair Oogmake-up Remover Gel

Naast het feit dat ik een enorme fan ben van micellair water, ben ik ook een enorme fan van gel textuur. Deze combinatie leek me dus op het lijf geschreven. Velen gebruiken geen aparte oogmake-up remover maar dit is echt wel nodig. De huid rond de ogen is helemaal anders dan de huid op de rest van je gezicht dus hier heb je een aangepaste verzorging voor nodig. De gel textuur geeft meteen een heel verfrissend gevoel. Het gaat alle onzuiverheden meteen doen verdwijnen en je huid laten stralen. Je ogen zullen helemaal opfrissen dankzij de unieke gel textuur.

Het product is super eenvoudig te gebruiken. Net zoals elk micellair water doe je de gel op een watje en wrijf je het watje over je oogleden en errond om al het vuil weg te halen. Je kan het product vinden bij elke drogisterij.

Nicea micellair oogmake-up remover gel - €4,49

Nivea micellair Water Pocketformaat

Voorheen had Nivea enkel grote verpakkingen van 400ml. Deze kwamen wel in 3 soorten; voor normale tot gemengde huid, voor gevoelige huid en voor droge huid. Nu vond Nivea het tijd om je de kans te geven om dit micellair water mee op reis te nemen en daarom kwamen ze met een pocketformaat van 100ml. Van de 100ml versie bestaat enkel 1 variant: voor droge of gevoelige huid. Dit micellair water is zowel bestemd voor het gezicht als de ogen. Het verwijdert make-up en onzuiverheden en hydrateert de huid.


De 100ml versie is te verkrijgen bij elke drogisterij voor ongeveer €2,20. Online vind ik hem helaas nog niet maar die komt er ongetwijfeld snel aan.


Nivea Micellar Water Pocketformaat 400ml - €6,35


Mijn mening

De gel is bij uitstek mijn favoriet. De textuur is zalig om te gebruiken op je gezicht. Het geeft een enorm verfrissend gevoel en wekt me op. Ik gebruik het wel een 's ochtends om mijn ogen wat op te peppen. Ook het micellair water is en blijft een van mijn favorieten. Het was niets nieuw voor me maar de pocketverpakking vind ik wel heel handig om mee te nemen. Dit gamma van Nivea krijgt dan ook een 9/10 van mij!Gebruik jij ook micellair water om je te ontshminken?

xoxo Yana