BEAUTY: Smashbox look

Smashbox is echt een van mijn favoriete make-up merken. Hun producten zijn super kwalitatief en zien er nog eens leuk uit ook. Nu kwamen ze onlangs met iets nieuws; Het Photo Edit Eye Shadow Trio. Een oogschaduwpallet dat eruitziet als een cameralens dus dat moest ik hebben! Met dit pallet en enkele andere smashbox producten creëerde ik een look. Enjoy!De 3 Smashbox producten die ik gebruikte voor deze look zijn het Photo Edit Eye Shadow Trio, de Always on Liquid lipstick en het Camera ready BB water. Het BB water gebruikte ik al een tijdje en ik ben er dan ook een enorme fan van. Er zit SPF30 in waardoor je goed beschermd bent tegen UV stralen en het voelt licht aan. Het BB water heeft een medium dekking ondanks dat het een BB crème is. Het vervangt de foundation perfect. Ik heb hier de kleur Light/Medium in maar deze is net iets te donker voor mij daarom meng ik hem met lightning drops.


Camera ready BB water - €35,50De Always on Liquid lipstick was voor mij helemaal nieuw. Ik had nog nooit eerder een Smashbox lipproduct getest maar voor alles een eerste keer. Het is een vloeibare lippenstift die heel gemakkelijk aanbrengt. Het kwastje is gebogen waardoor je alles goed kan zien. De lipstick is waterbestendig dus als je hem er wil afhalen zal je waterproof make-up remover moeten gebruiken. Doordat hij waterbestendig is blijft hij ook extra lang zitten, tot wel acht uur. Ik koos hier voor de kleur Ultra Violet die overigens super gepigmenteerd was. Het volledige gamma bestaat uit 24 kleuren.


Always on Liquid lipstick - €24,48Last but not least is is het Photo Edit Eye Shadow Trio. Het palletje ziet eruit als een cameralens. Zowel de ronde vorm als de manier waarop de tekst geschreven is en de ribbeltjes, doen je er aan denken. Dit palletje heef drie kleuren die een perfecte ooglook kunnen vormen. De drie kleuren zijn zo afgestemd dat je ze allemaal samen kan dragen. Het palletje bestaat in 14 kleuren. Je kan kiezen tussen iets natuurlijkere of net opvallende kleuren. Ik koos voor Punked.


Moest je niet meteen weten hoe je deze kleuren kan combineren. Geen stress! Achteraan vind je een duidelijk overzichtje over hoe je best te werk gaat voor een mooie ooglook.


Photo Edit eye Shadow Trio - €24,46Ikzelf gebruikte de zilveren kleur in mijn ooghoek en over het grootste deel van mijn ooglid. Ik mijn buitenhoek gebruikte ik het zwart waarmee ik een mooie overgang maakte naar het zilver. Het zwart gebruikte ik ook onder mijn oog zodat het geheel werd doorgetrokken. Om het af te maken gebruikte ik de bruine kleur in mijn plooi om zo mijn ogen een liftend effect te geven.

Mijn mening

Ik was voorheen al een Smashbox fan en dat is zo gebleven na het gebruiken van deze producten. De Always on Liquid lipstick is echt een aanrader als je een lange dag hebt en je geen zin hebt om om te kijken naar je lippen. Hij blijft zitten zoner dat hij de pigmentatie verliest. Het Photo Edit Eye Shadow Trio is een superhandig palletje dat je overal kan meenemen. Het is echt ideaal om op reis mee te nemen omdat je met de kleuren kan spelen. De 3 kleuren kan je afzonderlijk dragen als tegelijk. Ook kan je slechts 2 van de 3 kleuren gebruiken en dit geeft je tal van mogelijkheden. De pigmentatie is ook super. Zelfs de lichtste kleur is erg opvallen. Zoals ik al zei, eens een Smashbox fan, altijd een Smashbox fan.

Heb jij al eens een Smashbox product getest?

xoxo Yana