BEAUTY: Syoss color sprays

Mijn haar is me echt heilig. Ik vind het super belangrijk dat het verzorgd en onbeschadigd blijft. Ik kom van heel ver want een tijdje geleden had ik super lang haa rmaar dat was enorm beschadigd door het stijlen en krullen. Nu een kleurtje in mijn haar wil ik al lang. Ik heb er onlangs natuurlijke highlights in gedaan. Deze vallen helemaal niet op maar ze zijn er wel. Nu kwam Syoss onlangs met color sprays in vijf verschillende kleuren. Vijf kleuren? Tijd om deze te testen. Enjoy!

Helaas heb ik heel donker haar waardoor niet alle sprays even effectief werken bij mij. Daarom koos ik twee van de vijf kleuren uit die de test gingen ondergaan. De overige 3 kleuren heb ik lichtjes getest maar gaven helaas geen resultaat op mijn haar (dit waren de kleuren roos, paars en blauw). De kleuren die ik uiteindelijk overhield ware zilver en goud.

Je moet de sprays zijn heel makkelijk aan te brengen. Je moet eerst even schudden voor je de spray gaat gebruiken en dan van een korte afstand opsprayen. Voor een iets duidelijker effect ga je er een paar keer moeten over gaan. Iemand met blond haar heeft hier zeker voordeel bij.


Bovendien zijn de sprays na 1 wasbeurt uit je haar. Let ook op met het kammen van je haar want ook hierdoor kan er wat product verdwijnen. Kam dus heel voorzichtig zodat je haar er even kleurrijk blijft uitzien!


De gouden spray had bij mij helaas niet super veel effect. Je kon hem héél subtiel zien als je goed keek maar dit was onmogelijk vast de leggen op camera. De zilveren spray daar in tegen had meer effect op mijn haar of eigenlijk gewoon het meeste effect van alle sprays.


Mijn mening

Om eerlijk te zijn, had ik er meer van verwacht. Ik ben niet snel teleurgesteld door een beauty artikel omdat ik er veel over opzoek en alles goed lees voor dat ik het begin te gebruiken. Daardoor weet ik ook vaak wat ik kan verwachten van het product. Met deze color sprays van Syoss was dat helaas niet zo. Op de achterkant van de spray staan verschillende haarkleuren en hoe de spray op deze haarkleuren zou overkomen. Enkel op de zilveren spray klopte dit. Over de zilveren spray was ik dan ook erg tevreden. Nu ga ik er wel van uit dat de andere sprays een mooi effect hebben op blond haar. Ik veronderstel dat deze kleuren op lichter haal veel zichtbaarder gaan zijn dus wat dat betreft is er nog hoop!


Je kan de Syoss color sprays kopen voor €8,00 bij je drogisterij.Heb jij al eens een kleur spray gebruikt voor je haar?xoxo Yana