BEAUTY: Valentine with The body shop

Valentijn komt dichterbij, woehoew! The body shop heeft voor elke gelegenheid een nieuwe collectie en zo ook voor Valentijn. Dit jaar kwamen ze met lip juicers en de Strawberry Kiss collectie. Ik verdiepte me in enkele producten van deze collectie om jullie er meer over te vertellen. Enjoy!

De Strawberry Kiss collectie bestaat uit drie producten die voornamelijk de geur van Japanse kersenbloesem hebben. De drie producten zijn een body cream, een showergel en een eau de toilette. Deze laatste gaf ik een kans. Omdat Valentijn toch een romantische dag is, heeft The body shop ervoor gekozen om met Japanse kersenbloesem te werken. Deze bloesem heeft een romantische en zoete geur die perfect bij deze dag past.

De eau de toilette heeft een lichte, zoetige geur. De hartnoten van deze parfum zijn aardbeien, handge plukte koudgeperste bloemlaadjes. De hart en basic noten bestaan uit pioenrozen en amber. De flacon heeft een halve cirkelvorm en een lichte roze kleur. Deze flacon doet je meteen ook denken aan Valentijn. Het grootste pluspunt van deze eau de toilette is dat hij vegan en cruelty free is! De rest van de collectie is vegetarisch. Tegenwoordig zijn heel wat mensen vegan dus dit is echt een grote troef van de collectie.

Naast de eau de toilette, testte ik ook enkele lip juicers. De lip juicers komen in 5 geuren en smaken: aardbei, kokosnoot, drakenfruit, watermeloen en framboos. De juicers bevatten community trade-sheaboter en zijn geïnspireerd op detox superfood smoothies. Ze bevatten geen minerale oliën, parafune of petrolatum. Je zou ze bijna willen opeten maar dat doe je dus best niet!


Ik ging aan de slag met aardbei, drakenfruit en watermeloen. Watermeloen is de enige lip juicer die kleurloos is. De juicer zelf heeft een witte kleur maar is doorschijnend op de lippen. Deze juicer voelt heel hydraterend maar niet plakkerig aan. Het geeft een vrij matterend effect op je lippen.


Aardbei en drakenfruit hebben een erg opvallende kleur. Aardbei is rood en drakenfruit donkerpaars. Beide juicers zijn heel gepigmenteerd. Ze gaan je lippen echt een mooie naturel kleur geven. Je lippen gaan er, net zoals bij de watermeloen variant, mat uitzien maar gehydrateerd aanvoelen. Je kan deze juicers zeker opbouwen waardoor de kleur heftiger wordt.

Conclusie

Ik ben een enorme fan van de eau de toilette omdat zachte zoete geuren echt helemaal mijn ding zijn. Deze geuren doen me meteen denken aan de lente en dit is volgens mij toch de mooiste periode van het jaar. De lip juicers zijn ook zeker aan ta raden. Wel gebruik ik liever een transparante lip juicer omdat dit me gewoon een fijner gevoel geeft. Als ik nood heb aan een kleurtje op mijn lippen grijp ik snelle naar lippenstift maar dat is puur persoonlijk. De volledige Valentijns collectie krijgt van mij een 8/10.

Ben jij ook een dol op The Body Shop?

xoxo Yana