BEAUTY: Betty Barclay Beautiful Eden

Ik ben een enorme fan van zoete geuren. Of dit nu over snoepjes, luchtverfrissers of parfum gaat, ik grijp altijd naar de zoetere geuren. Deze staan ook meestal gekenmerkt om hun roosachtige verpakking. Nu kwam Betty Barclay met een nieuwe geur: Beautifull Eden. Ik testte deze geur voor jou uit. Enjoy!


Zoals de flacon al doet vermoeden is de geur gebaseerd op bloemen. De flacon zelf is dan ook in de vorm van een bloem. Ook op de verpakking zie je een bloem met mooie pastelkleuren die je meteen doen verlangen naar iets zoet. De topnoten van deze parfum zijn peer, rijpe zwarte bes en mandarijn. De hart noten zijn pioen, Egyptische jasmijn en lelietje-van-dalen en de basisnoten zijn Ceder, sandalhout en vanille. Al deze noten zorgen voor een frisse, bloemige en lichte geur.

Na het ontdekken van de noten, had ik hoge verwachtingen. Het leek me een parfum die perfect bij me zou passen. Zo gedacht, zo gebleken. Het parfum was inderdaad erg fris en bloemig wat ik enorm fijn vind. Het deed me meteen denken aan de lente en bloemen die in bloei staan. Een mooie periode die er aan zit te komen.

Het gezicht van de campagne is influencer @matiamubysofia. Haar eeuwige jeugdigheid en enthousiasme laat deze campagne perfect tot zijn recht komen.

De verpakking die je op de foto's ziet is een 20ml Eau de Parfum. De eau de parfum heeft een iets sensueler en mooiere flacon en bestaat enkel in een 20ml verpakking. De eau de toilette is uitgebracht in een 20ml en 50ml uitvoering. De flacon hiervan is iets simpeler maar de geur blijft even fris en bloemig ruiken. Naast de eau de parfum en eau de toilette kwamen ze voor deze lijn ook met een douche schuim van 200ml en een lichaamsverzorging mouse van 200ml. Zo kan je de geur nog intenser beleven. Deze volledige collectie is vanaf Maart verkrijgbaar bij elke parfumerie.

Beautiful Eden eau de parfum 20ml - €26,17

Beautiful Eden eau de toilette 20ml - €20,71

Beautiful Eden eau de toilette 50ml - €35.52

Douche schuim 200ml - €12.84

Lichaamsverzorging mouse 200ml - €12.84

Ben jij ook een fan van zoete parfums?

xoxo Yana