LIFESTYLE: Valentijn @ Sauna Atlantis

Vorig weekend ging ik Valentijn al wat vroeger vieren dan gepland. Ik ging langs bij de privé sauna Atlantis te Boechout. Bij Atlantis testte ik het valentijnsarrangement waar ik ten volle van heb genoten. Benieuwd?


Sauna Atlantis is een privé sauna en fitnes complex. Er zijn twee sauna complexen die je kan boeken. 1 van de 2 complexen is volledig binnen met een jacuzzi en de nodige stoomcabines. Ik had het tweede complex, één met een verwarmd en overdekt buitenzwembad. Binnen was er ook een jacuzzi aanwzig, stoomcabine, douches en buiten ook nog een sauna. Meer dan genoeg om van te genieten dus!


Het valentijnsarrangement bestaat uit 3uur genieten in het privé sauna complex en nadien een heerlijke brunch. Het complex op zich is super groot waardoor je deze tijd best kan gebruiken. Er zijn verschillende plekjes waar je eens kan gaan zitten om te genieten. Bovendien krijg je met dit arrangement een fles champagne rosé aangeboden. Laten we klinken op jullie valentijn!

Ook binnen was het complex super mooi. Over het algemeen was alles met een marmeren look afgewerkt. Er waren binnen 3 inloopdouches waar je je kon opwarmen of net verfrissen. Atlantis voorziet ook genoeg zeepjes die je kan gebruiken. Ook voorziet Atlantis genoeg handdoeken, een badjas en slippers voor je.

Na het genieten in de sauna is het tijd voo een heerlijke brunch. He tis dan ook aangeraden om dit arrangement 's ochtends te boeken. De brunch zelf is heel gevarrieerd. Er zijn toasts, croissants, pistollets,... aanwezig. Ook zijn er verschillende soorten beleg, een eitje en een joghurtje met frui. Beter kan bijna niet!


Moest je het valantijnsarrangement 's middags of 's avonds boeken, krijg je verschillende soorten hapjes ipv een brunch.


Ik heb echt enorm genoten van heel het arrangement. Zowel de sauna als de brunch waren meer dan in orden. Alles was aanwezig wat nodig was en het enige wat ik nog moest doen was "relaxen". Ondanks dat het best een groot complex is, heb ik er in alle rust kunnen genieten. De welness was ook super proper en hygiënis, wat toch wel belangrijk is. Privé sauna Atlantis krijgt van mij dan ook een 9/10 voor dit geweldige valentijnsassortiment. Je kan dit assortiment boeken voor €239 via deze link. Dit arrangement kan je boeken vanaf nu tot 18/02.


xoxo Yana