INSPIRATION: Leopard print

De tijd van saaie kleuren en patronen is helemaal voorbij. 2018 wordt ongetwijfeld een jaar met felle kleuren en de coolste prints. Zo ben ook ik verzot op een motief: het luipaard motief! Zoals waarschijnlijk de meerderheid onder ons, heb ook ik enkele items met deze print in mijn kleerkast hangen. Daarnaast heb ik ook enkele favorieten die ik met jullie wil delen.

Ik heb een lijstje gemaakt met mijn negen favoriete luipaard items. De bovenste drie items zijn er drie die ik zelf in mijn kleerkast heb hangen of staan.

  1. Sneakers BK footwear - €43,96

  2. Blouse Lolly's Laundry - €88,61

  3. Broek Lolly's Laundry - €96,68

Naast deze drie items ben ik verder gaan zoeken naar zaken waarmee ik mijn kleerkast graag wil aanvullen en deze wil ik graag met jullie delen. Ik koos voor zes totaal veschillende items van kleding tot accessoires en make-up. De prijzen varriëren van iets goedkoper tot best dure items maar ze staan allemaal op mijn luipaard-verlanglijstje.

  1. Handtas Guess - €135

  2. Zonnenbril Ray Ban - €142

  3. Bontjas Hollies - €539

  4. iPhone hoesje iDeal of Sweden - €29,90

  5. Portefeuille Jérôme shop - €17,95

  6. Oogschaduwpallet Too Faced - $32

Al deze items zijn uiteraard mijn persoonlijke voorkeur. Vroeger in mijn jonge teener jaren was ik ook al een enorme fan van luipaard. Het heeft me even gekost om de trend nu weer te kunnen appreciëren maar nu zit het er helemaal in. Ik ben alvast opzoek naar deze items om mijn lijstje te kunnen aanvullen.

Ben jij ook een fan van luipaard motief?

xoxo Yana