A stay in the M hotel in Genk

Wie me volgt op instagram zag het al voorbij komen, het M hotel in Genk. Vorig weekend bleef ik er een nachtje slapen. Ik bracht de nacht door met mijn vriendje Thomas. We waren nog nooit in Genk geweest dus was het super leuk om de stad en het hotel te ontdekken. Enjoy!

Het M hotel is gelegen in het hartje van Genk. Recht tegenover een super groot winkelcentrum. Achteraan het hotel is er een prachtig meer waar je uren kan wandelen. De combinatie van het commerciële gedeelte en de natuur laat je volledig genieten van de stad en het hotel.


Het volledige hotel heeft een behang van Japanse bloesem hangen. Zelfs in de lift vind je de Japanse bloesembomen terug. Ook onze kamer had een super mooie bloesem muur. Naast deze muur was de kamer vooral kleurrijk en stijlvol ingericht. Er was meer dan genoeg ruimte om je spullen kwijt te kunnen en ook nog eens om te rusten of te werken. De kleuren die vooral terugkwamen waren groen en rood waardoor het een mooi rustgevend effect gaf. Ook was er een tv en wifi aanwezig op elke kamer.


In sommige kamers was er een minibar aanwezig, in de onze niet maar dat was voor ons niet nodig. Wel waren er twee flesjes water op de kamer waarvan je kon drinken. In elke kamer was er wel een kluis voorzien die je kon gebruiken en voldoende kastruimte.


Er was ook een super groot bed, wat zalig was om in te slapen. Ook boven het bed was gewerkt met mooie details. Er waren voldoende kussens aanwezig dus had je had in ieder geval meer dan genoeg keuze. Een nachtje heerlijk genieten was het.


Wij sliepen zelf aan de kant van het park, op de 3de verdieping. Hierdoor hadden we een pachtig uirzicht op het meer en de fontijn (die je in de verte ziet op de foto). De foto is vanuit het raam van onze kamer getrokken. Met dit uitzicht wakker worden, was zalig. Helaas hadden we niet super veel tijd om rond het meer te wandelen maar we zijn wel een kijkje gaan nemen!


Het ontbijt was op het gelijkvloers, ook aan de kant van het park. Zo kon je nog extra genieten van het uitzicht tijdens het wakker worden. Het ontbijt op zich was een buffet. Je had keuze tussen verschillende soorten beleg, eieren, toasts, koffiekoeken, ... noem maar op!

Naast de kamer is er natuurlijk ook de badkamer. Deze was helemaal van steen. Er was een grote inloopdouche voorzien en een lavabo. Daarnaast had je voldoende ruimte om je persoonlijke spullen te zetten. Er was ook een haardroger aanwezig in de badkamer. Het toilet was apart, naast de badkamer te vinden.

Verder was het hotel perfect in orde. Het personeel was super vriendelijk en vooraan was er ook een parking voorzien. Deze moet je wel nog apart afrekenen. Dit kan aan de balie of buiten aan de automaat. Er is ook nog een restaurant in het hotel. Dit is wel onafhankelijk maar je kan er door het hotel geraken. Het restaurant kijkt ook uit op het prachtige meer. Er staat zelfs een vleugelpiano, waar Thomas even op heeft gespeeld.


Mijn mening

Mijn nacht in het M hotel was geweldig. Niet alleen het bed en het uitzicht waren super maar ook de locatie was perfect. Als je een weekendje gaat shoppen aan die kanten kan je dat perfect combineren met het M hotel. Er was aan de overkant een groot shopping center en ook Maasmechelen Village was op 15 minuutjes rijden van het hotel. Van mij krijgt het hotel een 9,5/10. Alles was super goed in orde. Het personeel was vriendelijk en de kamer was super proper. Een standaard comfortkamer kan je hier boeken vanaf €109. Een comfortkamer met vijveruitzicht kan je hier boeken vanaf €119.Ben jij al eens in het M hotel geweest?


xoxo Yana