Everyday is a Moonboots day

De winter is in het land, al voelen of zien we het niet helemaal. We hebben al een paar dagen sneeuw gehad in 2017 maar de sneeuw van 2018 laat nog op zich wachten. Toch, super warm is het niet. Daarom ben ik voorzien van een paar Moonboots. Een paar dat je zelfs in België elke dag kan dragen. Benieuwd?


Iedereen kent de Moonboots van ski- en wintervakanties. De grote warme botten die je beschermen tegen koude en natte voeten. Nu kwam Moonboot met iets nieuws. Ze kwamen met een volledige collectie die je dagdagelijks kan dragen. Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren, van basic zwart tot blinkend roségoud. Iedereen kan er ongetwijfeld zijn stijl tussen vinden.Ik koos voor de Pulse Sh Silver Black. Deze zijn over het algemeen zilver met zwarte details. Vanbinnen zijn ze gevoerd in het zwart waardoor dat het volledige plaatje compleet maakt. Langst de binnenkant van je voet, vind je de rits. Vooraan zijn er ook veters om de schoen extra aan te spannen als dat nodig is.

De schoenen zijn volledig waterdicht en super warm. Daarnaast zijn ze ook heel stijlvol. Elke outfit kan je er mee stylen zodat je mooie en praktische schoenen aan hebt.

Zelf stylde ik deze outfit met een grijze skinny jeans van Zara. De jeans kon ik in de schoenen stoppen, wat ik fijn vind. Daarboven droeg ik een zwarte rolkraag van Only en een zilveren puffer jacket van Zara. Ik koos voor een heel basic look omdat ik me daar comfortabel in voel tijdens de winter. De grijze en zwarte kleuren komen terug in al mijn stuks en zo vormt het een mooi geheel. Tijdens de warmere dagen durf ik wel zotter doen maar tijdens de winter vind ik dit kleurenpalet perfect.


Mijn mening

Voorheen was ik al een Moonboot fan wat betreft wintervakanties maar nu ook voor niet-wintervakanties. De schoenen zijn warm, mooi, waterdicht, praktisch en comfortabel. Er hangt een prijskaartje aan vast van € 239,95. Dit is best een hoge prijs maar je krijgt er wel echt een goed paar schoenen voor in ruil. Een paar dat je heel de winter door kan dragen ongeacht regen, sneeuw of wind. Uit ervaring met mijn vorige moonboots weet ik ook dat je slechts 1 paar moet kopen waar je echt jaren mee kan doen. Dat is dus zeker een meevaller!


Het paar dat ik heb, vond ik enkel terug op deze webshop. Daarnaast vind je op de webshop van Moonboot ook nog andere mooie modellen waaronder dit model.Ik ben alvast een enorme fan! Jij ook?xoxo Yana