My TOP 5 webshops - SALE

Woehoew, sale is de mooiste tijd van het jaar voor de shopverslaafden onder ons. Jep, ik ben er één van :-). De maand voor de solden durf ik wel eens een aankoop uit te stellen om dan de maand erop hetzelfde aan de haak te slagen aan een prijsje. Dat voelt telkens als een overwinning. Hoe gek het ook klinkt, ik word er gelukkig van. Ik heb voor jullie mijn 5 favoriete webshops met de beste kortingen op een rijtje gezet. Enjoy!

1. Forever 21

Vroeger had je deze winkel op de Meir in antwerpen en in Nieuwstraat in Brussel maar nu is hij er helaas niet meer in België. Gelukkig nog wel online! Forever21 begint altijd rustig met kortingen maar naar gelang de dagen voorbij vliegen, vliegen ook de kortingen de hoogte in.

Gebruik bijvoorbeeld de code via deze link voor 21% extra korting.

2. Ici Paris XL

Aan parfum en verzorgingsproducten hangt ook altijd een prijskaartje. Gelukkig heeft Ici Paris XL altijd super goede kortingen. Ze hebben verschillende filialen waar je van deze kortingen kan genieten maar ook online zijn ze er.


3. Collishop

Bij Collishop kan je verschillende producten kopen. Zo kan je huidshoudartikelen kopen en ook voeding. Kortom een toffe selectie van verschillende artikellen die dan bij je thuis worden geleverd. Nu is de verzending normaal gezien niet gratis.


4. Asos

Asos is dé modewebshop van het moment. Ze zijn helemaal hun opmars aan het maken in België en dat doen ze met geweldige marketing en ook pormocodes!


5. Zalando

Ondanks dat Asos zijn opmars maakt, blijft Zalando de populairste kleding en shoenen webshop. Ze gaan binnenkorts zelfs make-up beginnen verkopen. Nu schoenen mogen in dit plaatje niet ontbreken. Deze zoek ik graag bij Zalando omdat ze een super groot aanbod hebben en terugsturen altijd gratis is.Wat zijn jou favoriete webshops?xoxo Yana